صفحه نخست >> علم و فناوری تعداد نظرات: 0

چه اتفاقي براي اطلاعات پاک شده از Recycle Bin ويندوز مي‌افتد؟

بيشتر اوقات هيچ کدام از ما به اين فکر نمي‌کنيم که وقتي اطلاعات وارد شده به سطل بازيافت ويندوز را پاک مي‌کنيم، چه بلايي سر آن‌ها مي‌آيد.

کد خبر: 1996

ايستنا/ بيشتر اوقات هيچ کدام از ما به اين فکر نمي‌کنيم که وقتي اطلاعات وارد شده به سطل بازيافت ويندوز را پاک مي‌کنيم، چه بلايي سر آن‌ها مي‌آيد.

شما وقتي فايلي را به سطل بازيافت مي‌فرستيد، آن را پاک نکرده‌ايد، بلکه فقط از جايي به جاي ديگري منتقل کرده‌ايد. اما وقتي آن را Shift+Delete مي‌کنيد و يا از داخل سطل بازيافت پاک مي‌کنيد، تنها نام آن فايل يا پوشه را از فضاي داخلي درايو حذف کرده‌ايد. اما تمامي اطلاعات آن فايل يا پوشه به صورت کامل در جايي از فضاي درايو شما باقي مانده است.

فضاي اشغال شده توسط فايل حذف شده، نه از بين مي‌رود و نه اطلاعات جديد بر روي آن قرار مي‌گيرد، بلکه همچنان داراي اطلاعات فايل حذف شده است، اما رابط آن با نام فايل پاک شده از بين رفته است. به همين خاطر شما بعد از پاک کردن اطلاعات از داخل سطل بازيافت، فضاي اشغال شده توسط فايل را ديگر نمي‌بينيد. تا زماني که فضاي خالي باقي مانده بر روي هاردديسک کاملا پر نشود، اطلاعات جديد بر روي اطلاعات فايل حذف شده بازنويسي نمي‌شود.

زماني که به هر علتي شما نياز به بازيابي اطلاعات خود داشته باشيد، اين سيستم حذف فايل مي‌تواند به ياري شما بيايد. گر چه بازيابي اطلاعات، عملي کند است و نياز به فضاي زيادي دارد.

نظرات بینندگان

ارسال نظر