صفحه نخست >> سلامت تعداد نظرات: 0

روغن کرچک و خواص آن برای مو و ابرو

بی شک داشتن ابروانی زیبا ،چشمانی گیرا و درخشان و مژه هایی بلند و افسون کننده بسیار دلفریب و جذاب خواهد بود و به همین خاطر است که بسیاری از خانمها به دنبال مژه های مصنوعی بلند و آرایشی منحصر به فرد هستند که بسیار هم زیبا و آسان است ،اما هیچ چیزی زیباتر از داشتن مژه هایی طبیعی و بلند و ابروهایی پرپشت و خوش حالت نیست

کد خبر: 3506

بی شک داشتن ابروانی زیبا ،چشمانی گیرا و درخشان و مژه هایی بلند و افسون کننده بسیار دلفریب و جذاب خواهد بود و به همین خاطر است که بسیاری از خانمها به دنبال مژه های مصنوعی بلند و آرایشی منحصر به فرد هستند  که بسیار هم زیبا و آسان است ،اما هیچ چیزی زیباتر از داشتن مژه هایی طبیعی و بلند و ابروهایی پرپشت و خوش حالت نیست

مژ2

حالا اگر می خواهید همه این زیبایی ها را به طور طبیعی از آن خود نمایید ،انجام توصیه های زیر فقط چند دقیقه از وقت شما را خواهد گرفت و نتیجه آن پس از گذشت یک ماه ،داشتن مژه ها و ابروهایی بسیار پر و جذاب خواهد بود.

وازلین

 کمی وازلین را بین دو انگشت خود به آرامی  و با گرمای انگشتان ماساژ دهید،بعد دراز بکشید و آنرا بالای پلک ها و مژه ها،از گوشه داخلی به سمت خارج بمالید.اینکار را به ملایمت و نه با فشار انجام دهید. پس از مکثی کوتاه ،با یک پارچه بسیار نرم اضافات آن را برداشته و استراحت کنید.

صبح روز بعد همانند همیشه صورت خود را ،البته با آب ولرم ،بشویید و بقیه روغن مانده روی پوست را پاک کنید ،می توانید با یک دستمال مرطوب هم به آرامی اینکار را انجام دهید.

مژ

روغن کرچک

همانطور که میدانید برای داشتن ابروها و مژه هایی پرپشت و زیبا ،روغن کرچک گزینه ای بسیار عالی و موثر شناخته شده است.

هر شب مقداری از این روغن را روی مژه ها بمالید و پس از مدتی کوتاه شاهد ضخیم تر شدن مژه ها و رشد مژه های جدید باشید!

برای کسب نتیجه بهتر در این خصوص ،می توانید از برس ریمل های قدیمی خود برای ابروها و مژه ها استفاده کنید.

شیر

راز سوم این است که شبها کمی پنبه را در شیر گرم بزنید و به آرامی روی پلک ها را ماساژ دهید،و صبر کنید تا شیر کاملا جذب پوست شود و بعد با همین ماسک بخوابید.با این کار هم به زودی از دیدن مژه های بلند و درخشان خود حیرت خواهید کرد

منبع : ماهشو

-------------------------------------------------------

خواص درمانی بی نظیر روغن کرچک

Castor oil

روغن کرچک

نام دیگر : کنتون ، بید انجیر

کرچک یکی دیگر از گیاهان دارویی با سابقه ای بیش از4000 سال است که این خود گواه ویژگی های خاص این گیاه است، این گیاه با سابقه کهن حاوی دانه های روغنی است که هنگام تهیه روغن 60 تا 70 درصد آن را تشکیل می دهند، روغن تهیه شده از دانه ها اشباع نشده بوده و دارای خواص درمانی و زیبایی بی نظیری هستند که در ادامه به شرح آنها خواهیم پرداخت. امید است مطلب حاضر مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد و ما را هم از دعای خیر خود بی نصیب نگذارید.

 خواص درمانی

  • تقویت مژه و ابرو
  • یکی از بهترین ها برای از بین بردن موخوره
  • تقویت و رشد مو
  • چین و چروک پوست
  • ملین و ضد یبوست
  • ضدعفونی‌کننده
  • از بین برنده خشکی ، ترک دست و پا
  • مسکن درد مفاصل

روش مصرف

 تقویت مژه و ابرو : امروزه از روغن کرچک در ساخت انواع ریمل و سرمه استفاده می شود که در سایت حکیم تهرانی آموزش ساخت انواع سرمه را قرار داده ایم که در صورت تمایل سرمه دلخواه خود را تهیه و چند قطره روغن را برای افزایش تاثیر گذاری به سرمه مورد نظر اضافه و استفاده نمایید و یا اگر تمایل به استفاده از روغن به صورت مجزا دارید یا استفاده از گوش پاک کن و یا سر انگشت ابرو ها را و با استفاده از فرچه ریمل مژه ها را به صورتی که وارد چشم نشود به روغن آغشته کنید.

 یکی از بهترین ها برای از بین بردن موخوره : داشتن موهای خشک یکی از شرایط مساعد برای حجوم موخوره بوده که روغن کرچک با دارا بودن حالت ضد میکروبی و ضد عفونی کننده قوی بی شک یکی از بهترین ها در درمان موهایی است که دچار موخوره شده و در حال از بین رفتن هستند، برای این منظور به دو روش می توان از این روغن بهره برد 1- موها را به صورت دسته های 30 تا 50 عددی در دست گرفته یک سر شیشه روغن آماده کرده و سر موها را با فرو بردن در روغن کرچک به روغن آعشته کنید .  2- یک شب درمیان تمام موها را به روغن آغشته کرده و صبح روز بعد با شامپو و یا صابونی که دارای PH  اسیدی نباشد شستشو کنید.

 تقویت و رشد مو : این روغن بی شک برای افرادی که دارای موهای خشک و یا معمولی که نسبتاً دارای چربی کمتری نسبت به افراد دارای موهای چرب هستند قابل استفاده بوده و دارای خواص درمانی بی نظیری در این رابطه است، برای این منظور کافی است 3 ساعت قبل از استحمام و شستشوی سر را با روغن چرب کرده و سپس شستشو کنید.

 چین و چروک پوست : این روغن در گذشته در نبود انواع کرم های ضد چین و چروک شیمیایی نقش مهمی در درمان چین و چروک پوست های خشک را بر عهده داشته که همچنان در صنایع آرایشی نقش مهمی را بر عهده دارد.

 ملین و ضد یبوست : این روغن دارای خاصیت دیگری نیز است که در طب قدیم و طب جدید از خاصیت سم زدایی و ضد یبوست قوی این روغن مورد توجه قرار دارد، در انجام رادیوگرافی و تهیه تصویر از مفاصل برای خالی کردن معده و رده از بیمار درخواست می شود تا قبل از انجام عکسبرداری از روغن کرجک استفاده کنید که این امر باعث خالی شدن معده و روده از محتویات می شود همچنین با بوی نا مطبوعی که دارد باعث استفراغ و خروج سریع سم و یا مواد زائد مصرف شده توسط فرد نیز می شود.

 از بین برنده خشکی ، ترک دست و پا : این روغن با دارا بودن وزن مولکولی کم به سرعت جذب پوست شده و باعث حفظ رطوبت پوست می شود و با مواد غذایی که به همراه دارد پوست را تغذیه می کند، هنگام شب ابتدا دست و پاها را با استفاده از صابون گلیسرینه شستشو کنید تا پوست هم تمیز و هم مرطوب شود سپس با استفاده از روغن دست ها و پا ها را چرب کرده و بپوشانید.

 مسکن درد مفاصل : به منظور تسکین درد مفاصل می توان این روغن را به تنهایی و هم به صورت ترکیب با روغن نارگیل و سیاه دانه استفاده کرد که تاثیر فوق العاده ای در تسکین و همچنین درمان درد خواهد داشت، برای این منظور ابتدا محل مورد نظر را با استفاده از آب گرم و صابون شستشو و پس از خشک کردن محل با روغن یا ترکیب روغنی مورد نظر چرب کرده و گرم نگهدارید.

 نکته ی مهم

مصرف خوراکی روغن کرچک به افرادی که دچار مشکلات گوارشی و ناراحتی های روده ای هستند توصیه نمی شود

نظرات بینندگان

ارسال نظر