صفحه نخست >> سلامت تعداد نظرات: 0

شفاخونه/ فوايد شگفت انگيز ادويه‌هاي تند آشنا شويد

خاصيت ادويه‌هاي تند، فراتر از مزه دار کردن غذاي شما است. غذاهايي که به‌خصوص با انواع فلفل مثل قرمز، چيلي يا هندي (هابانرو) تند شده‌اند، ويژگي‌هايي دارند که ممکن است شما را غافلگير کند.

کد خبر: 2471

سلامانه/ خاصيت ادويه‌هاي تند، فراتر از مزه دار کردن غذاي شما است. غذاهايي که به‌خصوص با انواع فلفل مثل قرمز، چيلي يا هندي (هابانرو) تند شده‌اند، ويژگي‌هايي دارند که ممکن است شما را غافلگير کند.
اين نگاهي است به بعضي از ويژگي‌هاي مفيد غذاهاي تند:

- کم کردن وزن. با خوردن اين غذاها، متابوليسم بدن به‌طور موقت زياد مي‌شود و کالري بيش‌تري مي‌سوزد. هم‌چنين، موقعي که غذاي تند در بشقابتان است، به‌طورمعمول کمتر مي‌خوريد و کالري کمتري وارد بدنتان مي‌شود.

- ماده «کاپسايسين» که باعث تندي فلفل و سوختن زبان مي‌شود، کلسترول بد را کاهش مي‌دهد و جلوي ژني که باعث تنگ شدن رگ مي‌شود را مي‌گيرد. به اين ترتيب، براي سلامت قلب مفيد است. اين نتيجه تحقيقي است که توسط انجمن شيمي آمريکا منتشر شده.

- انجمن سرطان آمريکا مي‌گويد کاپسايسين، سرعت رشد سلول‌هاي سرطان پروستات را کاهش مي‌دهد. نتايج يک تحقيق آزمايشگاهي نيز نشان مي‌دهد، زردچوبه حاوي نوعي آنتي اکسيدان است که احتمالاً خاصيت ضد سرطاني دارد.

- محققان ادعا مي‌کنند، کاپسايسين ضدالتهاب است و باعث کاهش فشارخون مي‌شود. ظاهراً فلفل قرمز سريع‌تر از هر خوراکي تند ديگري، فشار را کاهش مي‌دهد.

نظرات بینندگان

ارسال نظر