صفحه نخست >> سلامت تعداد نظرات: 0

تغذيه/ ميوه اي موثر براي جلوگيري از تنگ شدن عروق

کيوي سرشار از مقادير فراوان اگزالات است که باعث تشکيل سنگ در کليه و کيسه صفرا مي‌شود و از همين‌رو براي افراد مستعد سنگ کليه و سنگ صفرا مضر است.

کد خبر: 1329

استاديار گروه باغباني و مدرس گياهان دارويي دانشکده‌ي کشاورزي دانشگاه تبريز گفت: کيوي به‌علت خاصيت کاهندگي که بر سطح تري‌گليسيريد دارد از غلظت خون مي‌کاهد و از تنگ شدن عروق و بروز انواع سکته‌ها جلوگيري مي‌کند.
 کيوي، مقاديرفراواني آنزيم حل‌کننده‌ي پتاسيم به نام پاپائين دارد که از نظر تجاري براي نرم کردن گوشت مفيد بوده و احتمال دارد براي برخي افراد آلرژي‌زا باشد.
وي با اشاره به تأثير اين ميوه در کاهش غلظت خون افزود: کيوي مانند قرص آسپرين سبب رقيق شدن خون شده از ايجاد پلاک در خون جلوگيري مي‌کند.
استاديار گروه باغباني و مدرس گياهان دارويي دانشکده‌ي کشاورزي دانشگاه تبريز با معرفي منابع غني موجود در اين ميوه ادامه داد: کيوي منبع غني از ويتامين ث، پتاسيم، ويتامين ايي، اسيد فوليک، فيبر و روي است که براي سلامت بدن بسيار موثر بوده و هر کدام خواص مفيد و گوناگوني دارند.
عمارت‌پرداز يادآور شد: ويتامين ث کيوي يک منبع غني از ويتامين ث است، طوريکه ويتامين ث آن دو برابر اين ويتامين در پرتقال است و تحقيقات نشان داده است که مصرف يک کيوي در روز کافي است.
وي از خنثي شدن آنزيم‌هاي کيوي در معده به وسيله اسيد معده گفت و افزود: آنزيم‌هاي کيوي در معده به وسيله اسيد معده از بين مي‌رود، اما اسيد معده پس از خوردن غذاهاي گوشتي و لبني زياد مقداري خنثي مي‌شود و آنزيم‌هاي کيوي مي‌توانند مدت کوتاهي فعاليت کنند و اين زمان کافي است تا مواد پروتئيني بر اثر اين آنزيم ها به قطعات کوچک‌تري تجزيه شوند و اين امر عمل هضم غذاهاي سنگين را در معده و روده آسانتر مي‌کند.



 

استاديار گروه باغباني و مدرس گياهان دارويي دانشکده‌ي کشاورزي دانشگاه تبريز با توصيه به افراد مستعد سنگ کليه خاطرنشان کرد : کيوي سرشار از مقادير فراوان اگزالات است که باعث تشکيل سنگ در کليه و کيسه صفرا مي‌شود و از همين‌رو براي افراد مستعد سنگ کليه و سنگ صفرا مضر است.

آريا/

نظرات بینندگان

ارسال نظر