صفحه نخست >> تغذیه / آشپزی تعداد نظرات: 0

غذاي اصلي/ ترکيبي از قورمه سبزي و فسنجان در خورشت سبزي فسنجان

کد خبر: 4996

چاشنيک/ چي لازم دارم:
سبزي چرخ شده : 200 گرم
گردوي چرخ شده : 200 گرم
مرغ : 700 گرم
نمک، زردچوبه و فلفل: به مقدار کافي
آب غوره يا آب نارنج : يک پيمانه سرخالي
چطور بپزم:
نکته1: خورشت سبزي فسنجان، يک خورشت شمالي، متعلق به خطه مازندران است. خورشتي که مراحل پخت پيچيده‌اي ندارد اما ظرافت‌هاي خاص خودش را دارد که با رعايت آن‌ها خورشت خوبي از کار در مي‌آيد.
تمام مواد را داخل قابلمه بريزيد و آب را تا حدي که روي مواد را بگيرد به آن اضافه کنيد.
قابلمه را با حرارت ملايم روي شعله بگذاريد تا مرغ پخته و خورشت به روغن بيفتد.
نکته:
حرارت خورشت حتما بايد ملايم باشد تا گردوها پخته شود و خورشت به روغن بيفتد.
سبزي و گردو نيازي به تفت دادن ندارند.
در تهيه اين خورشت از پياز خام و پياز داغ استفاده نکنيد. سبزيجات موجود در اين غذا بوي زحم مرغ را مي‌گيرد.
اگر دوست داريد رنگ خورشت تيره تر شود، مي‌توانيد از يک قاشق سوپ خوري رب انار ترش استفاده کنيد، در غير اين صورت رنگ خورشت سبز مي‌ماند.
سبزي هاي اين خورش شامل جعفري، گشنيز، نعنا، چوچاق، انگيسم، اوجي و خالواش است و توصيه مي شود هنگام مسافرت به گيلان و مازندران از اين سبزي ها به صورت تازه يا خشک تهيه کنيد.
سبزي خالواش نيز مخصوص شمال کشور است که به جاي آن مي توان از پونه هم استفاده کرد.

نظرات بینندگان

ارسال نظر