صفحه نخست >> تغذیه / آشپزی تعداد نظرات: 0

غذاي اصلي/ کباب حسيني به سبک اصفهاني ها+عکس

کد خبر: 4963

چاشنيک/ چي لازم دارم:
گوشت : يک کيلوگرم
پياز ريز : 5 کيلوگرم
دنبه : 250 گرم
فلفل سبز : 250 گرم

گوجه فرنگي : يک کيلوگرم
نمک : به ميزان لازم
چطور بپزم:
گوشت را به اندازه مناسب خرد و با آب پياز 4-5 ساعت خيس کنيد.
گوشت را به سيخ هاي کوچک چوبي مخصوص اين نوع کباب بکشيد. به اين ترتيب که به هر سيخ، يک تکه گوشت، يک تکه دنبه، يک پياز و يک فلفل سبز بکشيد تا سيخ‌ها کاملاٌ پر شوند.
کف قابلمه را با حلقه‌هاي گوجه و فلفل دلمه‌اي و پياز بپوشانيد. سپس سيخ ها را روي آن بچينيد.
گوجه فرنگي‌ها را حلقه حلقه کنيد و روي سيخ ها بگذاريد. دوباره يک رديف سيخ و يک رديف گوجه فرنگي تا سيخ‌ها تمام شوند. آخرين رديف بايد گوجه فرنگي باشد.
در ديگ را محکم ببنديد و با حرارت بسيار کم بپزيد. نمک را موقعي که کباب آماده شد، بزنيد تا گوشت سفت نشود. با همان سيخ‌ها در ظرف بچينيد و سر سفره ببريد.

نظرات بینندگان

ارسال نظر