صفحه نخست >> تغذیه / آشپزی تعداد نظرات: 0

«پاستا» با غلات، تجربه جديدي که مي ارزد+عکس

«پاستا» با غلات، تجربه جديدي که مي ارزد

کد خبر: 4930

آشپز آنلاين/ چي لازم دارم:
پاستا فرم دار کوچک : ۵۰ گرم
کنسرو لوبيا : يک عدد
هويج : 3 عدد تره
فرنگي : ۲ ساقه
ساقه کرفس : ۲ ساقه ترد
گوجه فرنگي : 4 عدد
عصاره مرغ : يک عدد
آب : يک ليتر
جعفري خرد شده : 2 قاشق غداخوري
نمک و فلفل سياه و ادويه : به مقدار لازم
چطور بپزم:
براي تهيه اين غذا مي‌توانيد از کنسرو لوبيا استفاده کنيد و يا خودتان لوبيا را بپزيد. در صورت تمايل به پخت لوبيا مي‌توانيد از لوبيا چيتي و يا مخلوط لوبيا چيتي و سفيد و قرمز به مقدار حدود ۳۰۰ گرم استفاده کنيد.
در حين آماده شدن لوبيا، سبزيجاتي که داريد را به صورت نگيني ريز خرد کنيد. گوجه فرنگي را هم رنده ‌کنيد و به شکل پوره کنار بگذاريد.
درون يک قابلمه گود، پياز ، هويج ، کرفس و تره‌فرنگي‌ را با کمي روغن مايع گياهي تفت دهيد.
لوبيا پخته شده را به آن اضافه ‌کنيد.
پوره گوجه‌فرنگي را به همراه نمک، فلفل و ادويه به بقيه مواد اضافه کنيد.
عصاره مرغ‌ را هم در يک ليتر آب حل و به قابلمه اضافه کنيد و بگذاريد مواد با هم چند جوش بزنند.
در آخرين مرحله، پاستا را بريزيد و در قابلمه را بگذاريد و هر از گاهي هم آن را به هم بزنيد تا حجم آب داخل قابلمه کم شود و غذا هم جا بيوفتد.
در آخر هم قبل از برداشتن غذا از روي گاز،‌ جعفري خرد شده را اضافه کنيد و بعد از چند بار هم زدن، پاستاي آماده شده را در ظرف مخصوص بکشيد (اگر دوست داشتيد مي‌توانيد اين غذاي لذيذ و جذاب را با کمي روغن زيتون و پنير پارمزان رنده شده سرو کنيد).
نکته : اگر خواستيد گوشت چرخ کرده به پاستا اضافه کنيد، بايد به جاي عصاره مرغ از عصاره گوشت استفاده کنيد. هواستان باشد فقط بايد نمک کمتري به غذا بزنيد چون به اندازه کافي در اين عصاره نمک هست.

نظرات بینندگان

ارسال نظر