صفحه نخست >> تغذیه / آشپزی تعداد نظرات: 0

غذاي اصلي/ سبزي پلو با ته چين قالبي ماهي

کد خبر: 4797

ايده هاي لازيکا/ چي لازم دارم:
برنج ۴پيمانه
ماست نصف پيمانه سر پر
زعفران دم کرده ۱قاشق غذاخوري
زرده ي تخم مرغ ۳عدد
روغن مايع يک چهارم پيمانه
ماهي قزل آلا ۲عدد
سبزي پلويي ۳۰۰گرم خرد شده (البته باز سليقه ايه)
کره 50گرم
نمک+فلفل به ذائقه

چطوري درست کنم:
۱.بعد از تميز کردن ماهي تيغ و استخوان وسط ماهي رو درمياريم بعد ماهي رو مزه دار مي کنيم که براي اين کار از پياز حلقه شده+ نمک+فلفل+زعفران دم کرده+زيره استفاده ميکنيم.بعد تو ظرف ميذاريم و روشو با سلفون ميپوشونيم و در يخچال قرار ميديم(من از ساعت 9شب گذاشتم تا10صبح)بعد از يخچال بيرون آوردم و به ماهي آبليمو زدم (البته آبليمو بايد تازه باشه چون آبليموهاي صنعتي يه مقدار اسيد داره و امکان داره ماهي تلخ بشه) با دست کاملا داخل شکم ماهي و روي ماهي رو آغشته به آبليمو ميکنيم و دوباره به مدت 2ساعت ميذاريم بمونه تا خوب مزه دار بشه.
2.پيازهايي که داخل شکم ماهي گذاشته بودم براي مزه دار شدن سرخشون کردم و دوباره داخل شکم ماهي گذاشتم.
3.حالا در تابه مقداري روغن ميريزيم تا خوب داغ بشه بعد ماهي رو در تابه قرار ميديم تا يکطرفش خوب سرخ بشه.
۴.کف ظرف مورد نظر رو چرب ميکنيم(من از قابلمه استفاده کردم) بعد طرف ديگه ي ماهي رو که سرخ نشده داخل ظرف يا قابلمه ميذاريم.
۵.حالا ميريم سراغ ته چين:زرده ها+زعفران دم کرده+ماست+روغن مايع+نمک(البته اگه نمک برنج اندازه ست ديگه اضافه نکنيد) همه رو با هم مخلوط ميکنيم.
۶.حالا نصفي از برنج(که از قبل آبکش کرديم) به اين مواد اضافه و خوب با هم مخلوط ميکنيم.
۷.بعد اين مخلوط رو ميريزيم روي ماهي و روي برنج رو صاف ميکنيم.
۸.باقي مونده برنج هم با سبزي مخلوط و روي مواد قبلي ميريزيم.
۹.روي مخلوط برنج و سبزي رو صاف ميکنيم بعد با قاشق يا کفگير يه مقدار فشار ميديم تا بعد از پخت به صورت قالبي دربياد.
۱۰.و در آخر مقداري کره خرد شده روي برنج ميريزيم و روي ظرف رو با کاغذ آلومينيوم مي پوشونيم بعد با چاقو چند تا سوراخ ايجاد ميکنيم حالا در طبقه وسط فر که از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰درجه سانتي گراد به مدت يک ساعت و نيم (ممکنه زودتر از اين زمان هم آماده بشه)..(البته من اينبار روي اجاق گاز درست کردم)

نکته:
حتما برنج رو مقداري زنده تر بردارين.*

نظرات بینندگان

ارسال نظر