صفحه نخست >> تغذیه / آشپزی تعداد نظرات: 0

پيتزا مارگاريتا، پيتزايي ساده و کم هزينه+ عکس

گوجه فرنگي 4 عدد / سير 4 حبه / پنير پارمزان رنده شده 1/4 ليوان / پنير موزارلا 200 گرم ريحان تازه چند برگ / روغن زيتون 2 قاشق غذاخوري / نمک 1/2 قاشق چايخوري / خمير پيتزا مقدار لازم

کد خبر: 4733

ايران کوک/ چي لازم دارم:
گوجه فرنگي 4 عدد / سير 4 حبه / پنير پارمزان رنده شده 1/4 ليوان / پنير موزارلا 200 گرم
ريحان تازه چند برگ / روغن زيتون 2 قاشق غذاخوري / نمک 1/2 قاشق چايخوري / خمير پيتزا مقدار لازم

چطوري درست کنيم:
براي تهيه سس پيتزا ابتدا گوجه فرنگي ها را پوست بکنيد و خرد کنيد.
داخل قابلمه روغن زيتون ، گوجه فرنگي خرد شده ، 2 حبه سير خرد شده و نمک بريزيد و تفت دهيد تا آب گوجه فرنگي کشيده شود.
قابلمه را از روي حرارت برداريد و 1 - 2 ساعت کناري قرار دهيد تا سس استراحت کند و طعم سير جذب سس شود.

خمير پيتزا را به شکل مستطيل پهن کنيد و روي آن مقداري پنير موزارلا بريزيد و سس گوجه فرنگي را روي آن بريزيد و خوب پخش کنيد.
2 حبه سير باقي مانده را ورقه اي خرد کنيد و روي سس قرار دهيد ، ريحان را نيز به صورت نازک خرد کنيد و روي مواد بگذاريد.
باقي مانده پنير موزارلا را روي مواد بريزيد و در فر با دماي 180 درجه سانتيگراد 10 - 15 دقيقه قرار دهيد تا پيتزا آماده سرو شود.
پس از پخت پيتزا را از فر خارج کنيد و پنير پارمزان رنده شده را روي پيتزا بپاشيد و سرو کنيد.

پيشنهاد : روي خمير پيتزا روغن زيتون بماليد و 10 دقيقه داخل فر بگذاريد تا بپزد سپس مواد را روي خمير بريزيد و 5 دقيقه ديگر داخل فر بگذاريد تا آماده شود.

نظرات بینندگان

ارسال نظر