صفحه نخست >> تغذیه / آشپزی تعداد نظرات: 0

معجون بي خطر موز براي بيماران قلبي+عکس

خوردن اين دسر مثل سفر به جزيره ناشناخته است؛ ما، اين دسر را روي بچه‌ها، همسر، دوستان و همسايه‌هايمان امتحان کرده‌ايم و در همه موارد هم سربلند بيرون آمده‌ايم. پس، با خيال راحت، آستين‌ها را بالا بزنيد و مشغول درست کردن اين دسر خيلي ساده و خيلي خوشمزه شويد.

کد خبر: 4654

چاشنيک/ چي لازم دارم:
ـ دو قاشق غذاخوري چيپس شکلات در اندازه کوچک
ـ چهار عدد کراکر يا بيسکوييت پتي‌بور
ـ چهار عدد موز کوچک با پوست (بهتر است موزها، رسيده، اما کمي سفت باشند)
ـ يک‌چهارم فنجان مارشمالوي کوچک
چه جوري درست ميشه:
خوردن اين دسر مثل سفر به جزيره ناشناخته است؛ ما، اين دسر را روي بچه‌ها، همسر، دوستان و همسايه‌هايمان امتحان کرده‌ايم و در همه موارد هم سربلند بيرون آمده‌ايم. پس، با خيال راحت، آستين‌ها را بالا بزنيد و مشغول درست کردن اين دسر خيلي ساده و خيلي خوشمزه شويد.


فر را از قبل، با حرارت 400 درجه گرم کنيد.
چيپس شکلات و کراکرها را در يک کاسه، با هم مخلوط کرده و کنار بگذاريد.
موزها را روي يک سطح صاف گذاشته و يک برش طولي به عمق يک سانتي‌متر، روي آن‌ها بزنيد و سر و ته موزها را هم جدا کنيد تا راحت‌تر باز شوند. حالا، به کمک چنگال، داخل موزها را خالي کرده و با مخلوط چيپس شکلات و کراکر، پر کنيد. سپس، مارشمالوها را هم به‌صورت مساوي، بين موزها تقسيم کنيد.
کمي روغن، روي چهار تکه فويل، افشانه کنيد و هر کدام از موزها را به‌طور جداگانه، لاي فويل بپيچيد.
موزهاي فويل‌پيچي‌شده را داخل سيني فر گذاشته و مدت 10 تا 12 دقيقه داخل فر قرار دهيد تا کاملا نرم شوند؛ به طوري که وقتي با دستکش فر، روي آن‌ها را فشار مي‌دهيد، له شوند.
موزها را داخل يک کاسه بريزيد و يادتان باشد که اين دسر را بايد به‌صورت گرم و بلافاصه بعد از بيرون آوردن از فر، سرو کنيد.

نظرات بینندگان

ارسال نظر