صفحه نخست >> تغذیه / آشپزی تعداد نظرات: 0

فوت آشپزي/ چه چيزهايي را در ماکروويو نگذاريم؟

با آمدن مايکروويو به بازار، روند گرم کردن و يخ زدايي غذا‌ها سرعت بيشتري گرفته است اما با وجود اينکه روي مايکروويو‌ها درجه‌هاي مختلفي براي گرم کردن مواد غذايي تعريف شده است، اغلب افراد بي توجه به آن ، همه مواد را با يک دما گرم يا طبخ مي کنند.

کد خبر: 4547

آخرين خبر/ با آمدن مايکروويو به بازار، روند گرم کردن و يخ زدايي غذا‌ها سرعت بيشتري گرفته است اما با وجود اينکه روي مايکروويو‌ها درجه‌هاي مختلفي براي گرم کردن مواد غذايي تعريف شده است، اغلب افراد بي توجه به آن ، همه مواد را با يک دما گرم يا طبخ مي کنند.
کارشناسان چند ماده غذايي را در فهرست ممنوع‌ الورود‌ها به اين دستگاه قرار داده‌اند:
- اگر مي‌خواهيد قرص ناني را که به اندازه سنگ سخت شده است گاز بزنيد، آن را در مايکروويو بگذاريد.
- پيتزا هم مانند نان پس از قرار گرفتن در مايکروويو نرمي خود را از دست داده و در جريان هواي آزاد به سرعت سفت مي‌شود.
- ورود مرغ پوست کنده به مکروويو مساوي با تبخير کامل آب موجود در بافت‌هاي گوشت است و حاصل کار يک مرغ خشک شده خواهد بود.
- گاهي صبر کردن براي آب شدن يخ بستني طاقت فرساست. اما هيچ وقت براي يخ زدايي بستني از مايکروويو استفاده نکنيد، چون نيمي از بستني در حالي که نيمي ديگر از آن همچنان يخ زده است، ذوب مي‌شود.
- هيچ‌گاه براي گرم کردن کيک از مايکروويو استفاده نکنيد بلکه آن را در فر قرار دهيد.
- ميوه‌هاي پوست کنده هم در مايکروويو به ميوه خشک تبديل مي شوند.
- گذاشتن تخم مرغ در مکروويو مساوي با منفجر شدن آن است.
- نتيجه استفاده از مايکروويو براي گرم کردن ماهي و ميگو هم به هيچ‌وجه رضايت بخش نخواهد بود.
نحوه ي گرم کردن ماکروويو به چه صورت است؟
به گزارش شبکه خبري”ورلد نيوز در سال 1945 کمپاني جنرال الکترونيک اديسون اولين اجاق خورک پزي ماکروويو را براي مصارف عمومي توليد کرد و از آن زمان به بعد مصارف تجاري و خانگي اين اجاق ها در حال افزايش بوده که اين امر به علت سرعت پخت غذا به وسيله اين اجاق ها بوده است اين اجاق ها غذا را بوسيله عمل اصطحکاک مي پزند بدين ترتيب که با توليد امواج کوتاه راديويي که طول موج هاي آن از يک ميلي متر تا سي سانتيمتر مي باشد و نفوذ اين امواج در غذا و با به ارتعاش در آوردن مولکولهاي آن و ايجاد گرما، غذا را طبخ ميکنند
ظروف شيشه اي ، مقوايي و حتي چيني را ميتوان با اطمينان خاطر به داخل اجاق روشن قرار داد چرا که امواج کوتاه بدون داغ کردن آنها ، از آنها عبور ميکنند همچنين ، امواج کوتاه بودن تغيير دادن درجه حرارت فلزت از آن برگشت مي خورد اجاق ماکروويو داري يک لوله الکترونيکي خالي از هوا است که انرژي الکتريکي را به وسيله حرکت نوساني به انرژي موج کوتاه با فرکانس بالا تبديل ميکند در بسياري از اين اجاق ها ، امواج کوتاه از ميان يک لوله فلزي حرکت کرده و به تيغه هاي فلزي يک هم زن که شبيه پّره هاي پنکه مي باشد ، ميرسند اين هم زن امواج کوتاه را در سرتاسر اجاق پخش کرده و با برخورد آنها به ديواره اجاق و برگشتشان به داخل غذا نفوذ کرده و گرما را به آن منتقل ميکنند.
 

نظرات بینندگان

ارسال نظر