صفحه نخست >> تغذیه / آشپزی تعداد نظرات: 0

استيک دو تايي براي افراد خوش اشتها

کد خبر: 4442

آشپزي آسان/ چي لازم داريم؟
راسته يا فيله گوساله ۲۰۰ گرم براي هر نفر
فيله مرغ به ازاي هر فيله راسته يک قطعه يا ۷۰ گرم
سوياسس ۲ قاشق غذاخوري
روغن مايع ۲ قاشق غذاخوري
ادويه شامل جوز هندي، زنجبيل و فلفل سياه به ميزان لازم
مواد سس فلفل:
فيله گوجه فرنگي بدون پوست خرد شده ۴ عدد
روغن زيتون ۲ قاشق غذاخوري
فلفل سياه ۱ قاشق غذاخوري
شکر ۱ قاشق غذاخوري
عصاره مرغ و گوشت از هر کدام ۱ عدد
سرکه سفيد ۲ قاشق غذاخوري
پودر خردل ۱ قاشق مرباخوري
چطوري درست ميشه؟
براي ايمني هنگام کار با تخته ابتدا حوله اي را خيس کنيد و روي ميز بندازيد بعد تخته را روي آن بگذاريد تا موقع کار زياد تکان نخورد و حالت صداگيري هم داشته باشد.
کيسه فريز را که چرب کرده ايم روي تخته پهن ميکنيم.
فيله گوسفند يا گوساله را لاي کيسه فريزر و طرف ديگر نايلون را روي فيله برميگردانيم و با قسمت ميخي استيک کوب فيله را ميکوبيم در حدي ميکوبيم که فيله به طرف بيرون پهن تر شود بعد سوياسس را روي فيله ميريزيم روغن زيتون هم روي آن ميريزيم ادويه ها، کمي روغن مايع اضافه ميکنيم.
از يک چهارم يک عدد جوز هندي که ۳ گرم است براي هر استيک رنده ميکنيم و استفاده ميکنيم.
ماهي تابه چدن را چرب ميکنيم. نيازي نيست زياد روغن بريزيم فقط چرب شود کافيست. البته ابتدا ماهي تابه را روي حرارت ميگذاريم تا گرم شود. بعد که گرم شد چرب ميکنيم.
فيله مرغ را روي فيله اي که داشتيم ميگذاريم و روي آن نايلون فريزر گذاشته و ميکوبيم تا اين دو فيله به خورد هم بروند. به اندازه اي فيله مرغ روي فيله گوسفند ميگذاريم که تمام سطح آن پوشيده شود.
وقتي فيله مرغ کامل به خورد فيله گوسفند رفت آن را داخل يخچال ميگذاريم حداقل دو ساعت بماند تا مزه دار شده و ترد شود.
روغن را که داخل ماهي تابه ريختيم با برس آن را به تمام سطح ماهي تابه ميزنيم.
فيله را که از يخچال بيرون آورديم داخل ماهي تابه ميگذاريم تا سرخ شود.
براي سرخ کردن استک ها دقت کنيد هميشه ابتدا ماهي تابه چدن را گرم کنيد بعد استيک ها را يکي يکي داخل آن سرخ کنيد چون اگر دو تا استيک يک جا داخل ماهي تابه گذاشته شود آب مي اندازد.
در ۵ دقيقه اول حرارت بايد زياد باشد بعد حرارت را کم ميکنيم تا آب نيندازد.
تهيه سس فلفل
ظرف را روي حرارت ميگذاريم و گوجه فرنگيهاي خرد شده را که داخل بلندر ريختيم و پوره کرديم داخل آن ميريزيم فلفل سياه، سرکه سفيد، شکر را همزمان اضافه ميکنيم روغن مايع و پودر خردل و عصاره هاي خرد شده را هم اضافه ميکنيم و هم ميزنيم.
اين سس به مدت ۱۵ – ۱۰ دقيقه با حرارت ملايم روي گاز آماده ميشود. وقتي استيک ها آماده شد با اين سس سرو ميکنيم

نظرات بینندگان

ارسال نظر