صفحه نخست >> تغذیه / آشپزی تعداد نظرات: 0

غذاي اصلي/ «بيف استراگانوف» لذيذ و مجلسي

غذاي اصلي/ «بيف استراگانوف» لذيذ و مجلسي

کد خبر: 4380

سوران/ آماده سازي: 15 دقيقه
مدت انتظار: 8 ساعت
مجموعاً: 8 ساعت و 15 دقيقه
تعداد سرو:  8 نفر
چي لازم داريم؟
گوشت گاو 900 گرم (گوشت خورشي قرمه شده)
پياز پياز 1 فنجان (خرد شده)
قارچ قارچ 170 گرم (خرد شده)
فلفل سياه 1/4 قاشق چاي خوري
پنير خامه اي 225 گرم (قطعه قطعه شده)
خامه ترش 225 گرم
نودل 6 فنجان (نودل پخته گرم يا برنج)
سوپ آماده 2 بسته (1 بسته سوپ قارچ + 1 بسته سوپ پياز)


چطوري بپزيم؟
در يک قابلمه بزرگ، گوشت، پياز، سوپ آماده، قارچ و فلفل سياه را مخلوط کنيد.
درب قابلمه را بگذاريد و به مدت 8 تا 10 ساعت روي حرارت کم بگذاريد تا گوشت کاملا نرم شود.
سپس پنير را به مخلوط گوشت اضافه کنيد و هم بزنيد تا آب شود.
حالا خامه ترش را به مواد اضافه کرده و هم بزنيد.
بيف استراگانوف را در کنار نودل يا برنج سرو کنيد.

نظرات بینندگان

ارسال نظر