صفحه نخست >> تغذیه / آشپزی تعداد نظرات: 0

واکسني به نام «کرفس» !

بررسي هاي جديد دانشمندان نشان مي دهد اضافه کردن چنذ شاخه کرفس به غذاها مي تواند سيستم ايمني بدن را تقويت کند و از بدن در مقابل بروز بيماري هاي زيادي محافظت کند.

کد خبر: 4338

باشگاه خبرنگاران/ هر شاخه از کرفس حدود ۱ تا ۲ کالري دارد. کرفس يکي از آن مواد غذايي نادري است که کالري آن تقريباً هيچ است. برخي از متخصصان بر اين باورند که مصرف کرفس حتي باعث از دست دادن کالريهاي دريافتي ديگر هم ميشود. يعني اينکه با خوردن کرفس نه تنهاکالري چنداني وارد بدن نميشود بلکه مصرف آن به کالري سوزي هم کمک مي کند.
بررسي هاي جديد دانشمندان نشان مي دهد اضافه کردن چنذ شاخه کرفس به غذاها مي تواند سيستم ايمني بدن را تقويت کند و از بدن در مقابل بروز بيماري هاي زيادي محافظت کند.

بهتر است کرفس نيز مانند مارچوبه يا بروکلي مصرف شود. مي‌توانيد شاخه‌ها را خرد کنيد و به مدت ده دقيقه در آب يا آب مرغ کم چرب بجوشانيد. همچنين مي‌توانيد در تهيه‌ سوپ و خورش‌ها از اين سبزي پرخاصيت استفاده کنيد.

نظرات بینندگان

ارسال نظر