صفحه نخست >> تغذیه / آشپزی تعداد نظرات: 0

تاس‌ کباب به سبک کاشاني ها براي ناهار امروز+عکس

کد خبر: 4297

برترين ها/ چي لازم دارم:
گوشت نيم کيلو (ماهيچه يا قلوه گاه گوسفندي)
پياز نيم کيلو
بادمجان 6عدد
گوجه فرنگي 4عدد
رب انار نصف پيمانه
زردچوبه به ميزان لازم
نمک به ميزان لازم
روغن به ميزان لازم

چطوري درست کنم:
ابتدا پياز را حلقه حلقه کرده و آن را ته قابلمه چيده و گوشت را که خورشي خرد کرده‌ايد روي پيازها بچينيد. زردچوبه، نمک و فلفل را روي گوشت پاشيده، بعد بادمجان‌ها را درسته با پوست، روي گوشت بگذاريد. گوجه‌فرنگي‌ها را روي بادنجان‌ها چيده و با دو ليوان آب بگذاريد بپزد، وقتي که آب آن جوش آمد حرارت را ملايم کرده و دو و نيم تا سه ساعت غذا را بپزيد. 30 دقيقه پيش از آن‌که غذا را برداريد رب انار را هم روي آن بريزيد. مي‌توانيد اين غذا را با نان يا برنج همانند خورش ميل کنيد.
نکات:
1) اگر دوست داريد بادمجانها را سرخ کنيد و بعد به غذا اضافه کنيد.
2) اين غذا با بادمجان درسته و با پوست تهيه ميشود و متعلق به کاشان است البته بايد قسمت کلاهک بادمجان گرفته شود.
3) اگر فکر ميکنيد بادمجانهايتان شور هستند در قسمت وسط شکاف ايجاد کرده و آنها را 2دقيقه در آب و نمک بجوشانيد تا تلخاب آنها گرفته شود.
 

نظرات بینندگان

ارسال نظر