صفحه نخست >> تغذیه / آشپزی تعداد نظرات: 0

کلم بروکسل سرخ‌شده براي گياه خواران

کد خبر: 4119

نون و نمک/ اين غذا بسيار سبک است و گياه‌خوارها نيز از آن لذت خواهند برد. بسيار سريع نيز آماده مي‌شود.
تعداد: 4 نفر
زمان تهيه و پخت: 30 دقيقه
چي لازم داريم؟
600 گرم کلم بروکسل خرد شده
¼ پيمانه روغن زيتون
نمک و فلفل سياه
نصف قاشق غذاخوري پرک فلفل قرمز
عسل
سرکه سفيد
چطوري بپزيم؟


فر را با دماي 450 درجه فارنهايت روشن کنيد.
کلم‌هاي بروکسل را پس از شستن، از وسط دو نيم کنيد. آنها را با روغن زيتون داخل تابه بزرگ و روي حرارت ملايم تفت دهيد. نمک، فلفل سياه و پرک فلفل قرمز را اضافه کنيد.
آنها را درون ظرف مناسب فر بريزيد و به مدت 25 تا 30 دقيقه در فر قرار دهيد. پس از اين که برشته و طلايي شدند از فر خارج کنيد.
پس از خنک شدن روي آنها سرکه و عسل بريزيد و سرو کنيد.

نظرات بینندگان

ارسال نظر