صفحه نخست >> تغذیه / آشپزی تعداد نظرات: 0

«سوپ» مرغ، لذيذ و کمي چرب +عکس

«سوپ» مرغ، لذيذ و کمي چرب +عکس

کد خبر: 3952

تک آشپز/ اصل اين سوپ را با خامه درست مي شود ولي شما مي توانيد به دلخواه آن را حذف کنيد.
چي لازم داريم؟
سس سفيد 2 پيمانه
سينه مرغ 1 عدد
جعفري خرد شده 2 قاشق سوپ خوري
نخود فرنگي کنسرو شده 1/4 پيمانه
قارچ نگيني خرد شده 1/4 پيمانه
پياز 1 عدد
هويج نگيني شده 1/2 پيمانه
خامه 1/2 پيمانه
آب ليمو 1 قاشق سوپ خوري
آب جوشيده 1 و 1/2 پيمانه
نمک و فلفل به ميزان لازم

چطوري بپزيم؟
مرغ را با پياز و نمک فلفل مي پزيم. اگر آب مرغ باقي مانده بود آنرا به همراه آب جوشيده در ظرف ديگري مي ريزيم در غير اين صورت به آب جوشيده گالينا بلانکاي قرمز يا سبزيجات اضافه مي کنيم و بر روي حرارت مي گذاريم .
وقتي آب به جوش آمد مرغ ريش ريش شده، هويج نگيني شده، قارچ تفت داده شده و سس سفيد را به آن اضافه مي کنيم و مي گذاريم سوپ با حرارت ملايم جا بيافتد.
در آخر جعفري و پس از 10 دقيقه خامه را به سوپ مي افزاييم. 10 دقيقه که از اضافه کردن خامه گذشت سوپ آماده شده و آب ليمو را به آن افزوده و از روي حرارت بر مي داريم.
نکته: مي توان خامه را حذف کرد و به جاي آن رب گوجه فرنگي ريخت ولي اصل اين سوپ با خامه است همان طور که از اسم آن پيداست.

نظرات بینندگان

ارسال نظر