صفحه نخست >> اجتماعی تعداد نظرات: 0

چاي سبز براي سلامت قلب و «لاغری»

چاي ginseng سه نوع دارد: آمريکايي، آسيا وسيبري که دو نوع از آن شامل خواصي چون تسکين دردهاي قاعدگي، کاهش فشار خون و سلول هاي محرک مغز است. ginseng مانند ساير گياهان بدن را در توليد نيتريک اکسيد هدايت کرده و مانند وياگرا عمل مي کند.

کد خبر: 5082

باشگاه خبرنگاران/ انواع مختلف چاي خواص متفاوتي دارد که به 4 نوع معروف و مفيد آن اشاره مي کنيم:
چاي سياه مانند اکثر چايي ها، ار برگهاي خشکيده درختان سبزي به نام Camellia sinensi به وجود مي آيد که قدمت آن به 5000 سال پيش در چين برمي گردد. اين چاي براي افزايش انرژي بسيار مناسب است. يک فنجان از چاي سياه علاوه بر اينکه کافئيني معادل يک فنجان قهوه دارد، از امتياز داشتن آنتي اکسيدان و ويتامين برخوردار است. يک ويژگي جالب اين چاي تضمين سلامت دهان است که طبق مطالعات انجام شده پلي فنل موجود در چاي سياه از رشد باکتري ها در دهان جلوگيري مي کند.

چاي ginseng سه نوع دارد: آمريکايي، آسيا وسيبري که دو نوع از آن شامل خواصي چون تسکين دردهاي قاعدگي، کاهش فشار خون و سلول هاي محرک مغز است. ginseng مانند ساير گياهان بدن را در توليد نيتريک اکسيد هدايت کرده و مانند وياگرا عمل مي کند.

چاي سبز براي سلامت قلب
اين چاي به لحاظ محبوبيت بعد از چاي سياه قرار دارد و تنها 20% مصرف جهاني را تشکيل مي دهد. اين چاي کمترين نوع فراوري شده است که خواصي چون مقابله با سرطان و بهبود سلامت دهان را دارا مي باشد. مطالعه منتشر شده توسط مجله انجمن پزشکي 2006 آمريکا حاکي از آن است که چاي سبز ميزان مرگ و مير ناشي از بيماري هاي قلبي را کاهش مي دهد. همچنين کساني که در روز حداقل 5 فنجان چاي سبز مي نوشند، به طور قابل توجهي خطر مرگ و مير ناشي از بيماري هاي قلبي-عروقي در آنها کمتر از افرادي است که در روز فقط يک فنجان از اين چاي مي نوشند.

چاي Oolong مانند چاي سبز است و تنها تفاوت آن در طريقه فراوري برگ ها پيش از دم کردن چاي است. اين چاي در طب سنتي چين به عنوان کاهش چربي بدن شناخته شده است که علم امروزي اين تئوري را تاييد مي کند. به گفته دکتر اوز (oz) آنتي اکسيدان موجود در اين چاي با تسريع متابوليسم بدن، سرعت چربي سوزي را افزايش مي دهد و همچنين باعث مي شود اين چربي به صورت موثرتري عمل کند.

نظرات بینندگان

ارسال نظر