صفحه نخست >> اجتماعی تعداد نظرات: 0

سبزيجات «ضد سرطان» کدامند؟

سبزيجاتي که در کاهش خطر شايع‌ترين سرطان موثرند

کد خبر: 4452

باشگاه خبرنگاران/ صدرالله کمالوند متخصص تغذيه و رژيم درماني تصريح کرد: بسياري از افراد جامعه از تاثيرات مواد غذايي نظير کلم در پيشگيري از سرطان بي‌اطلاع هستند، به همين دليل معمولا مواد غذايي ضد سرطان جايگاه خوبي در بين سبد غذايي مردم ندارد.

وي با اشاره به خواص ضد سرطاني کلم، تاکيد کرد: مصرف کلم به ويژه کلم بروکلي، در کاهش خطر سرطان معده که شايع‌ترين سرطان است، بسيار موثر بوده و همچنين تاثيرات خوبي در پيشگيري از سرطان‌هاي پوست و سينه دارد.

کمالوند گفت: هويج نيز در کاهش خطر سرطان‌هاي معده، روده، ريه، حلق و دهان نيز تا حدودي موثر است.

وي با اشاره به اينکه کدو نيز در کاهش خطر ابتلا به برخي از سرطان‌ها موثر است، يادآور شد: مصرف متعادل سير نيز نيز تا حدودي مي‌تواند خطر سرطان‌هايي نظير سرطان معده، روده و مري را کاهش داده و حتي از بروز سرطان سينه نيز به ميزان قابل ملاحظه‌اي پيشگيري کند.

نظرات بینندگان

ارسال نظر