صفحه نخست >> اجتماعی تعداد نظرات: 0

ميوه‌ و سبزي‌ بخورید تاسرطان نگیرید

وي با بيان اينکه سبزي‌ها و ميوه‌ها خواص ضد سرطاني بسيار خوبي دارند، تاکيد کرد: مصرف روزانه و منظم ميوه‌ها و سبزي‌ها، خطر اغلب بيماري‌هاي مزمن و غير واگير را کاهش داده و به عنوان مثال مي‌تواند خطر سرطان را تا 20 درصد کاهش مي‌دهد.

کد خبر: 3194

باشگاه خبرنگاران/ مرتضي‌ اصلاني متخصص آنکولوژي افزود: سرطان از جمله بيماري‌هاي مزمني است که عوامل غذايي نقش مهمي در ابتلا يا پيشگيري از آن دارد.
وي با بيان اينکه سبزي‌ها و ميوه‌ها خواص ضد سرطاني بسيار خوبي دارند، تاکيد کرد: مصرف روزانه و منظم ميوه‌ها و سبزي‌ها، خطر اغلب بيماري‌هاي مزمن و غير واگير را کاهش داده و به عنوان مثال مي‌تواند خطر سرطان را تا 20 درصد کاهش مي‌دهد.
اصلاني يادآور شد: گوجه فرنگي، کلم، توت، کدو، اسفناج، چغندر،‌ هويج، سير، آناناس، سيب، پرتقال، انگور قرمز و موز از مهمترين موادي هستند که مي‌توانند خطر سرطان را کاهش دهند.
وي با اشاره به گسترش ابتلا به سرطان و هزينه‌هاي جاني و مالي بسيار زياد اين بيماري خاطر نشان کرد: به طور قطع پيشگيري از ابتلا به سرطان بسيار با اهميت و جدي بوده و اگر براي تحقق اين موضوع اقدام خاص و جدي صورت نگيرد، در آينده چندان دور عوارض و مشکلات سرطان دامن‌گير جامعه خواهد شد.

نظرات بینندگان

ارسال نظر