صفحه نخست >> اجتماعی تعداد نظرات: 0

تغذيه/ سوسيس و کالباسي که مي‌خوريد چقدر نمک دارد؟

وي با بيان اين که مردم بايد بدانند که حتي آب هم داراي سديم است، افزود: سديم به طور طبيعي در انواع غذاها يافت مي شود به طور مثال در 100 گرم شير و خامه 50 ميلي گرم سديم، در 100 گرم تخم‌مرغ 80 ميلي گرم سديم در 100 گرم نان، 250 ميلي گرم سديم، در 100 گرم سوسيس و کالباس 150 ميلي گرم سديم وجود دارد.

کد خبر: 3174

باشگاه خبرنگاران/ دکتر زهرا‌عبدالهي، مدير دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت گفت: نمک خوراکي حاصل ترکيب دو عنصر سديم و کلر است که اثرات نمک بر فشار خون به علت وجود عنصر سديم در اين ترکيب است. بايد توجه داشت افرادي که سطح سديم خون بالا و سطح پتاسيم خون پايين دارند خطر افزايش فشار خون در آنها چند برابر است.
وي با بيان اين که مردم بايد بدانند که حتي آب هم داراي سديم است، افزود: سديم به طور طبيعي در انواع غذاها يافت مي شود به طور مثال در 100 گرم شير و خامه 50 ميلي گرم سديم، در 100 گرم تخم‌مرغ 80 ميلي گرم سديم در 100 گرم نان، 250 ميلي گرم سديم، در 100 گرم سوسيس و کالباس 150 ميلي گرم سديم وجود دارد.
عبدالهي ادامه داد: در سس‌ها مثل 100 گرم سويا سس 7 ميلي گرم سديم و در 100 گرم اسنک مثل چيپس، غلات حجيم شده، 1500 ميلي گرم سديم وجود دارد.
وي به افراد توصيه کرد: ميزان دريافت سديم در بالغين بايد کمتر از 2300 ميلي گرم در روز(در حد 5 گرم) باشد و در سنين پايين‌تر(15-2 سال) حداکثر ميزان توصيه شده براي مصرف نمک بايد کمتر از 3 گرم در روز باشد.

نظرات بینندگان

ارسال نظر