صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

شفاخونه/ فلفل، ضد آسم و سرطان

عضو هيات علمي دانشگاه علوم‌کشاورزي و منابع طبيعي ساري گفت: فلفل ضد آسم، درمان کننده عفونت‌هاي دستگاه تنفسي و ضد سرطان است. محمد اکبرزاده ، خاطرنشان کرد: ماده اصلي کاسپاايسين موجود در فلفل داراي خاصيت محرک، ضد دردهاي عصبي موضعي، ضد ورم و ضد روماتيسم است.

کد خبر: 960

ساعت 24/ عضو هيات علمي دانشگاه علوم‌کشاورزي و منابع طبيعي ساري گفت: فلفل ضد آسم، درمان کننده عفونت‌هاي دستگاه تنفسي و ضد سرطان است.
محمد اکبرزاده ، خاطرنشان کرد: ماده اصلي کاسپاايسين موجود در فلفل داراي خاصيت محرک، ضد دردهاي عصبي موضعي، ضد ورم و ضد روماتيسم است.

وي اظهار کرد: فلفل گياهي است علفي و يکساله که تا ارتفاع ۶۰ سانتيمتر رشد مي‌کند. برگ‌هاي اين گياه بيضي شکل، نوک تيز و به صورت منفرد بر روي ساقه قرار گرفته است. فلفل، يکي از پر مصرف‌ترين چاشني‌ها، با متوسط مصرف سرانه حدود ۵ گرم در روز در برخي نواحي آسياي جنوب شرقي است.

اکبرزاده به ترکيبات مهم فلفل سبز، اشاره و اظهار کرد: فلفل داراي ۵.۱ درصد ترکيبات تند و سوزاننده به نام اولئورزين است. مهم ترين ترکيب اولئورزين به نام کاسپاايسين است که ساختمان فنلي دارد و بسيار تند و سوزاننده است. ترکيبات مهم ديگر فلفل شامل کاروتنوئيد، ويتامينA و C و مقدار کمي اسانس است.

وي ادامه داد: فلفل ضد اکسيدان، کاهنده کلسترول خون و چربي و همچنين داراي خاصيت کاهش چسبندگي پلاکت است. اين عمل از لخته شدن خون و ايجاد سکته جلوگيري مي‌کند. فلفل، باز کننده برونشها، محرک گردش خون، حشره کش، مقوي معده، ادرار آور، هضم کننده، گرمازا و نگهدارنده آب در بدن است.
عضو هيات علمي دانشگاه علوم‌کشاورزي ساري خاطرنشان کرد: دانه هاي فلفل سبز يا قرمز ممکن است سمي باشند. مصرف بيش از اندازه فلفل قرمز ممکن است به کبد و دستگاه هاضمه آسيب برساند، به همين دليل بايد در مصرف آن احتياط کرد.

نظرات بینندگان

ارسال نظر