صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

سوپ و آش/ سوپ قارچ و «راويولي» گوشت

کد خبر: 816

نون و نمک/ چي لازم دارم؟
يک قاشق غذاخوري روغن زيتون
يک عدد پياز کوچک خرد شده
170 گرم قارچ خرد شده
2 عدد فلفل شيرين
900 گرم آب گوشت يا سوپ قارچ
550 گرم راويولي گوشت
برگ هاي تازه آويشن
فلفل سياه
چه طوري بپزم؟



 

در يک قابلمه بزرگ، روغن زيتون را با حرارت ملايم گرم کنيد. پياز، قارچ و فلفل شيرين را اضافه کنيد. آنها را حدود 4 دقيقه بپزيد تا نرم شوند. سپس، آب گوشت را اضافه کنيد و اجازه دهيد مواد بجوشند.
در اين مرحله بايد راويولي‌ها را اضافه کنيد. بگذاريد بجوشد و سپس حرارت را کم کنيد. آنها را 5 تا 8 دقيقه بپزيد. روي سوپ آويشن و فلفل سياه بريزيد و سرو کنيد.

نظرات بینندگان

ارسال نظر