صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

سفره آرايي/ املت را به شکل يک جزيره زيبا درست کنيد

فلفل سياه به ميزان لازم نمک به ميزان لازم تخم مرغ به ميزان لازم کره به ميزان لازم گوجه فرنگي 1عدد (بزرگ و سفت) فلفل دلمه اي 1عدد (بزرگ) شويد 1شاخه املت زيبا به شکل جزيره(بدون قالب)

کد خبر: 814

بيتوته/ چي لازم دارم؟
فلفل سياه به ميزان لازم
نمک به ميزان لازم
تخم مرغ به ميزان لازم
کره به ميزان لازم
گوجه فرنگي 1عدد (بزرگ و سفت)
فلفل دلمه اي 1عدد (بزرگ)
شويد 1شاخه
املت زيبا به شکل جزيره(بدون قالب)
چه طوري درست کنم؟
ابتدا گوجه فرنگي را شسته و در آب در حال جوش بيندازيد و بعد آن را در آورده و داخل آب سرد قرار دهيد و بعد با چاقو پوست آن را جدا کنيد و به شکل حلقه اي برش دهيد.
فلفل دلمه اي را هم شسته و به صورت حلقه اي ضخيم برش دهيد.داخل تابه مقداري روغن ريخته و گوجه را در آن سرخ کنيد طوري که دو طرف آن کاملا سرخ شود.سپس آن را برداشته و فلفل دلمه اي را در تابه قرار دهيد و کمي صبر کنيد تا فلفل دلمه اي هم سرخ شود اما نبايد آنقدر بماند که تغيير رنگ دهد.
سپس گوجه فرنگي را داخل فلفل دلمه اي قرار دهيد و تخم مرغ را روي آن بشکنيد و صبر کنيد تا کاملا تخم مرغ خودش را بگيرد.



بعد از پخت مواد اضافي اطراف فلفل دلمه اي را جدا کرده و با فلفل سياه و شويد املت را تزيين کنيد.
نکات:
1)براي خوشمزه تر شدن املت کمي رب گوجه فرنگي را سرخ کرده و روي گوجه فرنگي بريزيد.
2)ميتوانيد فلفل دلمه اي را کمي آبپز کرده و بعد استفاده کنيد.
3)بهتر است زرده و سفيده تخم مرغ را جدا کرده و زرده را در جاي دلخواه قرار دهيد تا املت شکيل تر شود.
 

نظرات بینندگان

ارسال نظر