صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

غذاي اصلي/ پيتزا را از آشپزان ناپولي ياد بگيريد + عکس

پيتزا گوجه فرنگي

کد خبر: 747

چاشنيک/ پيتزا گوجه فرنگي
چي لازم دارم:
مناسب براي 2 نفر
مواد لازم براي خمير پيتزا :
آرد : 4 ليوان
روغن نباتي : 1/2 ليوان
خمير مايه : يک قاشق غذاخوري
نمک : يک و 1/2 قاشق چايخوري
تخم مرغ زده شده : يک عدد
شير خشک : 3 قاشق غذاخوري
بيکينگ پودر : 1/4 قاشق مرباخوري
آب گرم : يک ليوان
شکر : يک قاشق غذاخوري
مواد لازم براي روي پيتزا:
گوجه فرنگي تازه : 15 عدد رنده شده و نرم
پياز رنده شده نرم : 2 عدد
کنسرو قارچ يا قارچ تفت داده شده : يک ليوان خرد شده
فلفل دلمه سبز : يک عدد ريز خرد شده
روغن زيتون : 1/4 ليوان
سس گوجه فرنگي : يک قاشق غذاخوري
آب : 4 قاشق غذاخوري
نمک : يک و 1/2 قاشق مرباخوري
پودر آويشن : کمي
پودر ريحان خشک : کمي
شکر : يک قاشق چايخوري
پنير موزارلا : 2 ليوان
زيتون سياه : به مقدار لازم
چه جوري درست ميشه:
طرز تهيه خمير :
1- در ظرفي آرد، نمک، خمير مايه، شکر، شير خشک، بيکينگ پودر و روغن نباتي را با هم مخلوط کنيد.
2- تخم مرغ زده شده را با آب ترکيب و به مخلوط آرد اضافه کنيد.
3- مواد را خوب با هم مخلوط کنيد و با دست ورز دهيد تا خمير نرم و يکدستي بدست آيد.
4- خمير را در ظرف سربسته‌اي به مدت يک ساعت در جاي گرمي بگذاريد تا خمير ور بيايد و حجم آن دو برابر شود.
طرز تهيه مواد روي پيتزا :
1- روغن زيتون را در ماهيتابه بريزيد و روي حرارت ملايم بگذاريد. پياز نرم شده را به آن اضافه کنيد و کمي تفت دهيد.
2- فلفل دلمه را به آن اضافه کنيد و به مدت يک دقيقه تفت دهيد.
3- قارچ‌هاي خرد شده را اضافه و به مدت يک دقيقه تفت دهيد.
4- گوجه فرنگي رنده شده، نمک و شکر را به مخلوط اضافه کنيد و به مدت 5 الي 7 دقيقه روي حرارت ملايم هم بزنيد تا اينکه تمام گوجه فرنگي‌ها آب بشوند.
5- پودر ريحان، پودر آويشن و يک قاشق غذاخوري سس گوجه فرنگي را به مواد اضافه کنيد و مواد را به مدت يک دقيقه روي حرارت ملايم هم بزنيد.
6- در آخر 4 قاشق غذاخوري آب را اضافه کنيد و هم بزنيد سپس مواد آماده شده را کنار بگذاريد.
7- خمير آماده شده را روي يک سيني که آرد پاشيده ايد با وردنه باز کنيد و سپس به شکل دلخواه و به صورت مربع يا مستطيل ببريد.
8- سيني فر را چرب کنيد، آرد بپاشيد و خمير را در سيني بگذاريد. از مواد آماده شده به مقدار لازم روي خمير بريزيد و روي آن را با يک قاشق صاف کنيد، به طوري که تمام سطح خمير را بپوشاند.
9- سيني را در فر که از قبل گرم کرده‌ايد بگذاريد و پيتزا را به مدت 30 الي 40 دقيقه با حرارت 160 درجه سانتيگراد بپزيد تا زماني که خمير پف کند.
10- پيتزا را از فر خارج کنيد، روي آن را پنير بپاشيد و زيتون سياه بگذاريد.
11- سيني را به مدت 10 دقيقه يا تا وقتي که روي پنير طلايي رنگ شود در فر بگذاريد. بقيه خمير را مي‌توانيد به همين طريق درست کنيد.
نکته: در هنگام پخت پيتزا به هيچ وجه در فر را باز نکنيد، پيتزا پف نمي‌کند.

نظرات بینندگان

ارسال نظر