صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

مرغ شکم پر با دانه انار؛ ويژه شب يلدا

کد خبر: 609

همشهري آنلاين/ چي لازم دارم:
پياز خرد شده: 200 گرم
انار ترش دانه شده: 250 گرم
بادمجان پوست گرفته و سرخ شده: 300 گرم
مرغابي وحشي يا مرغ: يک عدد
گردوي خرد شده: 100 گرم
رب انار ترش: يک قاشق غذاخوري


 

چطوري درست کنم:
پياز خرد شده را تفت مي‌دهيم تا طلايي شود و انار ترش دانه‌اي را به آن اضافه مي‌کنيم و بعد مرغابي يا مرغ را با کمي آب (خيلي کم) مي‌گذاريم با حرارت ملايم تا 2 الي 4 ساعت خوب بپزد و بعد مرغابي (مرغ) پخته شده را به همراه بادمجان‌هاي پوست گرفته و شکم پر شده و انار و گردوي خرد شده کنار هم مي‌چينيم تا به مدت يکساعت در کنار هم پخته شود و خوب جا بيفتد بعد از اين مدت غذا آماده است.

نظرات بینندگان

ارسال نظر