صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

شب یلدا

غذاي اصلي/ خورش مرغ انار پهلو مازندراني

کد خبر: 587

آشپزخانه دوست داشتني من/ چي لازم دارم:
مواد لازم اين خورش کاملا سليقه ايه و ميتونه مقدارش کم يا زياد بشه
مرغ (کامل يا تکه تکه يا از هر قسمت مرغ که دوست داشتين)
پياز درشت 1 عدد
انار دانه شده هر چي بيشتر بهتر
رب گوجه 2 ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه

 
چطوري درست کنم:
ابتدا مرغ رو با نمک و فلفل و. زردچوبه مزه دار ميکنيم و در روغن سرخ ميکنيم
بعد مرغهاي سرخ شده رو از روغن خارج ميکنيم
حالا توي همون روغن مرغ پياز نگيني خورد شده رو اضافه و سرخ ميکنيم
بعد از سرخ شدن پياز دانه هاي انار رو اضافه ميکنيم و يه کوچولو تفت ميديم
بعد اينکه کمي انارها تفت خوردند رب رو اضافه ميکنيم و تفت ميديم تا رنگش باز بشه
حالا آب اضافه ميکنيم و اجازه ميديم تا به جوش بياد
وقتي آب به جوش اومد مرغهاي سرخ شده رو اضافه ميکنيم تا مرغها داخل سس کاملا پخته بشن
اجازه ميديم تا خورش جا بيافته و کمي غليظ بشه

نظرات بینندگان

ارسال نظر