صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

غذاي اصلي/ رول کوکتل تنوري براي شام امشب

نان لواش يا تافتون گرد( گوشت چرخ کرده 200 گرم فلفل دلمه اي قرمز پياز 1 عدد نگيني ريز خورد شده پنير تست ورقه اي 1 بسته

کد خبر: 569

آشپزخونه دوستداشتني من/ براي 12 عدد کوکتل چي لازم دارم:
نان لواش يا تافتون گرد(
گوشت چرخ کرده 200 گرم
فلفل دلمه اي قرمز 
پياز 1 عدد نگيني ريز خورد شده
پنير تست ورقه اي 1 بسته
سس گوجه تند 3 ق غ

 

 

چطوري درست کنم:
ابتدا پياز رو که مربعي ريز خورد کردين رو با روغن خيلي کم تفت بدين ما نميخايم از
کوکتلمون روغن بچکه پس روغن خيلي کم بريزين
بعد که پياز ها طلايي شدگوشت رو اضافه کنين
گوشت که تفت خورد سس گوجه تند رو اضافه کنين
(اگه سس تند نداشتين از سس معمولي استفاده کنين و توش کمي فلفل قرمز بريزين)
بعد ازينکه سس گوجه به خورد گوشت رفت فلفل دلمه اي رنده شده رو اضافه کنين
و کمي تفت بدين
بعد گاز رو خاموش کنين و اجازه بدين مايه گوشتي سرد بشه
روي تخته کار نون رو پهن ميکنيم مراقب باشين نون پاره يا سوراخ نباشه
(مثل نون من) که پيچيدنش کلي مکافات داره
بعد از مايه گوشتي روش پخش ميکنين
روش ورقه هاي پنير رو ميچنين
حالا با احتياط نون رو رول کنين و هر بار که رول ميکنين با دست سطحشو فشار بدين
که مواد داخلش و نون منسجم بشن
حالا با چاقوي تيز اره اي ترجيحا ازين مدلاي ليزري رول رو برش بزنين
هر کدوم از برشها رو داخله قالب مافين بذارين !احتياجي نيست قالب چرب بشه
بعد داخله فر از پيش گرم شده به درجه 180 و مدت 15 دقيقه بزارين تا برشته و
پنيرش آب بشه
داخله ظرف سرو بذارين اول درجا خودتون بعد ببرين سره ميزه غذا
نکته* مواد کوکتل احتياج به نمک و فلفل نداره چون از سس تند و پنير تامين ميشه
اين کوکتل ها اصلا خشک نميشن چون مواد مياني و پنير رطوبت نان رو تامين ميکنند
فقط لبه هاي نون حالت کرانچي پبدا ميکنه

نظرات بینندگان

ارسال نظر