صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

غذاي اصلي/ طرز تهيه باقلا قاتق

پاچ باقالا (باقالي کشاورزي) ................300 گرم سير ........................................... 1 بوته شويد .......................................... 2 قاشق غذاخوري روغن ......................................... به مقدار لازم نمک و زردچوبه ............................ به مقدار کافي تخم مرغ ...................................... 2 عدد

کد خبر: 561

آشپزي گام به گام/ زمان آماده سازي: کمتر از ۳۰ دقيقه زمان پخت: ۳۰ دقيقه تا يک ساعت نوع خوردني: خورشت خوردني براي چند نفر: 4 وعده: ناهار منطقه / قوميت: شمالي مناسبت: هميشگي

چي لازم داريم:
پاچ باقالا (باقالي کشاورزي) ................300 گرم
سير ........................................... 1 بوته
شويد .......................................... 2 قاشق غذاخوري
روغن ......................................... به مقدار لازم
نمک و زردچوبه ............................ به مقدار کافي
تخم مرغ ...................................... 2 عدد

چطوري بپزيم:
ابتدا کمي روغن در ماهيتابه ريخته، سپس سير را خرد کرده به مدت 5 دقيقه روي حرارت ملايم تفت دهيد.
بعد از آن باقالي را که از قبل با آب سرد شسته ايد را به سير در حال تفت اضافه کنيد.
بعد آن شويد ، نمک و زردچوبه را به مواد اضافه کرده و حدود دو دقيقه همراه ساير مواد تفت دهيد.
مواد را به همراه دو ليوان آب در گمج ريخته ، زير اجاق را کم کرده تا جا بيفتد.
بهتر است اين خورشت را در ظرف مخصوص که گيلانيها به آن گمج مي گويند پخت کنيد.
بعد از اينکه خورشت جا افتاد تخم مرغ ها را در آن بشکنيد.
و سپس در گمج را گذاته تا تخم مرغ بپزد.
اين خورشت را همراه کته و کنار ترشي، شوره کولي ( ماهي شور) و اشپل دودي ميتوانيد سرو کنيد.

نظرات بینندگان

ارسال نظر