صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

غذاي اصلي/ پلو با قارچ، ساده و لذيذ

برنج- 750 گرم گوشت مغز ران - نيم کيلو فلفل سبز دلمه اي - 4 تا 5 عدد قارچ - نيم کيلو پيازچه - يک دسته کوچک روغن - 200 گرم رب گوجه فرنگي - 2 قاشق سوپخوري پياز سرخ شده - 2 قاشق سوپخوري نمک و فلفل - به ميزان لازم

کد خبر: 547

چي بخوريم/ چي لازم داريم؟
برنج- 750 گرم
گوشت مغز ران - نيم کيلو
فلفل سبز دلمه اي - 4 تا 5 عدد
قارچ - نيم کيلو
پيازچه - يک دسته کوچک
روغن - 200 گرم
رب گوجه فرنگي - 2 قاشق سوپخوري
پياز سرخ شده - 2 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل - به ميزان لازم
چطوري بپزيم؟
گوشت را قيمه اي خرد ميکنيم و با پياز سرخ شده و ۲ ليوان آب روي حرارت ميگذاريم تا بپزد. سپس پيازچه ، قارچ و فلفل دلمه اي را خرد کرده و بهمراه رب گوجه فرنگي ، نمک و فلفل به گوشت اضافه مي نماييم و تا به آهستگي بجوشد و آب آن کشيده شود. برنج را بعد از شستن در روغن کمي سرخ مي نماييم و بعد برابر دستور کته ساده آب برنج را تنظيم ميکنيم و نمک آن را اندازه کرده و بعد از اينکه آب برنج کشيده شد مايه گوشت و قارچ را لابلاي برنج گذاشته و بعد پلو با قارچ را دم ميگذاريم.


 

نظرات بینندگان

ارسال نظر