صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

طرز تهیه خورش بادمجان و ريحان براي ناهار

گوشت خورشي: 500 گرم سبزي شامل ريحان، نعنا، گشنيز، تره و جعفري: 750 گرم بادنجان قلمي کوچک: شش تا هشت عدد پياز سرخ شده: نصف پيمانه زردچوبه: به ميزان لازم روغن: يک پيمانه نمک و فلفل: به ميزان لازم آبليمو يا رب نارنج: به ميزان لازم

کد خبر: 530

چي لازم داريم؟
گوشت خورشي: 500 گرم
سبزي شامل ريحان، نعنا، گشنيز، تره و جعفري: 750 گرم
بادنجان قلمي کوچک: شش تا هشت عدد
پياز سرخ شده: نصف پيمانه
زردچوبه: به ميزان لازم
روغن: يک پيمانه
نمک و فلفل: به ميزان لازم
آبليمو يا رب نارنج: به ميزان لازم

چطوري بپزيم؟
ابتدا دو تا سه قاشق از روغن را در قابلمه‌اي ريخته، گوشت خرد شده را به آن افزوده، تفت داده، بعد زردچوبه و پياز سرخ شده را اضافه مي‌کنيم. سبزي را هم بعد از تميز کردن و شستن، ساطوري خرد کرده، در مابقي روغن سرخ نموده و به مواد گوشتي اضافه مي‌کنيم. چهار تا پنج پيمانه آب به خورش اضافه کرده و بعد از جوش آمدن، حرارت را ملايم مي‌کنيم تا خورش جا بيافتد. بادنجان‌ها را پوست کنده، نمک پاشيده و درون صافي مي‌گذاريم تا زردآب بادنجان خارج شده و اگر تلخي داشت تلخي آن گرفته شود، سپس با آب سرد شسته، خشک کرده و در روغن سرخ مي‌کنيم. نمک، فلفل و آبليمو را افزوده و بادنجان‌ها را هم روي خورش مي‌چينيم تا کمي پخته شده، ولي له نشوند.
نکات
در اين خورش، ريحان بايد بيشتر از سبزيهاي ديگر باشد.
آبليمو يا رب نارنج را در صورت تمايل ميتوانيد به خورش اضافه کنيد.

نظرات بینندگان

ارسال نظر