صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

غذاي اصلي/ پيشنهاد صبحانه؛ کوکوي کنجد

سيب زميني بزرگ: يک عدد جعفري خرد شده: نصف ليوان آرد سيب زميني: سه قاشق سوپ خوري پياز يک عدد فلفل سبز نگيني خرد شده: يک عدد دانه کنجد: ۷ تا ۸ قاشق سوپ خوري زعفران دم کرده: يک قاشق سوپ خوري تخم مرغ: ۵ عدد شير: سه قاشق سوپ خوري روغن مايع مخصوص سرخ کردن: نصف ليوان نمک، دارچين و فلفل: به ميزان لازم

کد خبر: 506

آکا ايران/ چي لازم داريم:
سيب زميني بزرگ: يک عدد
جعفري خرد شده: نصف ليوان
آرد سيب زميني: سه قاشق سوپ خوري
پياز يک عدد
فلفل سبز نگيني خرد شده: يک عدد
دانه کنجد: ۷ تا ۸ قاشق سوپ خوري
زعفران دم کرده: يک قاشق سوپ خوري
تخم مرغ: ۵ عدد
شير: سه قاشق سوپ خوري
روغن مايع مخصوص سرخ کردن: نصف ليوان
نمک، دارچين و فلفل: به ميزان لازم

 
طرز تهيه:
سيب زميني را پوست مي گيريم و در يک قابلمه همراه با آب روي حرارت مي گذاريم. در کاسه بزرگي سيب زميني سرد شده و پياز را رنده مي کنيم. جعفري، نمک و فلفل، زعفران، کنجد و فلفل سبز را به مخلوط سيب زميني و پياز رنده شده اضافه مي کنيم. آرد سيب زميني را در شير سرد حل کرده و به مخلوط مواد مي افزاييم. در ظرفي تخم مرغ ها را مي شکنيم، با چنگال مي زنيم و به بقيه مواد اضافه مي کنيم. روغن را داغ مي کنيم. تمام مواد را با هم مخلوط مي کنيم و در تابه مي ريزيم. سپس با يک قاشق کاملاً روي مواد را صاف کرده و با حرارت کم و درپوش سرخ مي نماييم. تابه را با درپوش روي حرارت ملايم مي گذاريم و اجازه مي دهيم يک طرف کوکو سرخ شود. طرف ديگر آن را بدون درب سرخ مي کنيم.

نظرات بینندگان

ارسال نظر