صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

شيريني ها/ پيشنهاد عصرانه؛ مسقطي برشي

نشاسته مرغوب 400 گرم آب 13 پيمانه گلاب 1 پيمانه شکر 800 گرم روغن آب کرده 200 گرم هل به مقدار لازم خلال بادام بو داده براي تزيين

کد خبر: 451

پارسه گرد/ دسر دلچسب و خوشمزه ايراني که به تنهايي و همراه با چاي سرو مي‌شود.
دقت کنيد که از نشاسته مرغوب استفاده کنيد. بعضي از نشاسته ها که جنس خوبي ندارند داراي دانه هاي ريز سياه هستند اين دانه ها کاملاً خود را در دسر نشان مي‌دهند. پس در خريد نشاسته دقت نماييد. با اين مقدار مسقطي به راحتي مي‌توانيد از 10 نفر پذيرايي کنيد.
مي‌توانيد کمي زعفران دم‌کرده با اين مواد مخلوط کنيد تا مسقطي زعفراني داشته باشيد.

چي لازم دارم:
نشاسته مرغوب 400 گرم
آب 13 پيمانه
گلاب 1 پيمانه
شکر 800 گرم
روغن آب کرده 200 گرم
هل به مقدار لازم
خلال بادام بو داده براي تزيين
چه جوري درست ميشه:
نشاسته را در 13 ليوان آب سرد حل مي‌کنيم و سپس از صافي رد مي‌کنيم و در قابلمه مي‌ريزيم و روي حرارت ملايم قرار مي‌دهيم و مرتب به هم مي‌زنيم تا مايع بجوشد و کمي غليظ شود.
بعد شکر و گلاب را اضافه مي‌کنيم و هل را مي‌شوييم و داخل مواد مي‌ريزيم.
روغن را جداگانه داغ کرده و به مايه اضافه مي‌کنيم.
مسقطي را به هم مي‌زنيم تا تمام مواد با هم خوب مخلوط شوند. مسقطي بايد به حدي غليظ شود که وقتي قاشق را روي آن مي‌کشيم رد قاشق به جا بماند و از بين نرود. پس از اينکه مسقطي غلظت کافي را پيدا کرد آن را در ديس مي‌کشيم و اجازه مي‌دهيم سرد شود. سپس آن را به صورت لوزي برش مي‌زنيم و با خلال بادام بو داده تزيين مي‌کنيم.

نظرات بینندگان

ارسال نظر