صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

لازانياي اسفناج و گردو؛ غذايي کامل براي گياهخواران

پنير پارميسان رنده شده دو فنجان آب و پوست رنده شده 2 عدد ليمو گردو يک و نيم الي دو قاشق غذاخوري اسفناج خرد شده نيم کيلو نمک و فلفل سياه به ميزان لازم مريم گلي تازه 20 گرم کره مقداري لازانيا 12 ورقه

کد خبر: 446

تبيان/ چي لازم دارم:
پنير پارميسان رنده شده دو فنجان
آب و پوست رنده شده 2 عدد ليمو
گردو يک و نيم الي دو قاشق غذاخوري
اسفناج خرد شده نيم کيلو
نمک و فلفل سياه به ميزان لازم
مريم گلي تازه 20 گرم
کره مقداري
لازانيا 12 ورقه

چطور بپزم:
* دماي فر را روي 190 درجه سانتي‌گراد تنظيم نماييد.
* نيمي از پنير پارميسان را با پوست رنده شده و آب ليمو و گردو مخلوط کنيد.
* يک چهارم از اين مواد را کنار بگذاريد و باقيمانده را با اسفناج مخلوط نموده، به مقدار مناسب به آن‌ها نمک و فلفل بزنيد. * برگ‌هاي مريم گلي را در کره تفت دهيد و نيمي از آن را داخل ترکيب پنير و اسفناج بريزيد و باقيمانده را براي روي غذا نگه داريد.
* ورقه‌هاي لازانيا را داخل ظرفي بچينيد و روي آن‌ها را با ترکيب اسفناج و پنير پر کنيد و روي آن‌ها را با لازانيا بپوشانيد. به همين ترتيب چند لايه لازانيا را روي هم بچينيد و در آخر با ترکيب پنير و گردويي که کنار گذاشته بوديد سطح آن‌ها را بپوشانيد.
* داخل ظرف حدود يک چهارم ليوان آب بريزيد و روي آن‌ها پنير و برگه‌هاي مريم گلي سرخ شده و ترد را بچينيد. روي ظرف را با فويل بپوشانيد و به مدت 20 دقيقه داخل فر که آن را از پيش گرم نموده‌ايد، قرار دهيد.

نظرات بینندگان

ارسال نظر