صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

«کشک اوي» غذاي مخصوص و قديمي مردم مهديشهر

يکي از غذاهاي سنتي مردم مهديشهر «کشک اوي» يا همان کله جوش به زبان فارسي است. اين غذا که مواد اصلي آن را کشک تشکيل مي دهد ظاهرا اصالت آن بايد همانند غذاي «ترف اوي» مربوط به مردم مهديشهر بوده و سپس ساير نقاط کشور نيز از آن استفاده مي کرده اند.

کد خبر: 436

دانا/ يکي از غذاهاي سنتي مردم مهديشهر «کشک اوي» يا همان کله جوش به زبان فارسي است.
اين غذا که مواد اصلي آن را کشک تشکيل مي دهد ظاهرا اصالت آن بايد همانند غذاي «ترف اوي» مربوط به مردم مهديشهر بوده و سپس ساير نقاط کشور نيز از آن استفاده مي کرده اند.
چي لازم دارم:
کشک 2 ليوان

نعناع يک قاشق غذا خوري
پياز و روغن
چطور بپزم:
ابتدا پياز را خرد کرده و در روغن سرخ مي کنيم سپس نعناع و مقداري ادويه را به آن اضافه کرده و کشک را که از قبل آب کرده ايم به مواد مي افزاييم. همين که آب کشک داغ شد غذا آماده است که بايد قبل از جوش خوردن زير آن را خاموش کرد.
هنگام سرو کردن و براي خوشمزه تر شدن غذا گردوي خرد کرده به آن اضافه مي کنيم. در اين غذا نان خرد کرده و ميل مي کنند.
برخي ها به طبع و سليقه خود در آن جزغاله که طبع گرمي دارد مي افزايند تا به اين وسيله طبع سرد غذا گرفته شود. برخي ها نيز براي خوشمزه تر شدن غذا سيب زميني سرخ کرده داخل آن مي ريزند.
در گذشته که امکانات نبود مردم مهديشهر براي نگهداري بهتر و راحت تر از گوشت آن را سرخ کرده و به حالت قرمه در مي آوردند و گاها در داخل غذاي «کشک اوي» از قرمه نيز استفاده مي کردند.

نظرات بینندگان

ارسال نظر