صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

مناسب ترین غذا برای کاهش «کلسترول» ؟

«پني کريس – اترتون» نويسنده ارشد اين مطالعه از کميته تغذيه انجمن قلب آمريکا گفت: ميوه آووکادو به دليل بالا بودن قيمت آن در سبد خوراکي خانواده‌ها جاي زيادي ندارد همچنين بيشتر افراد نمي دانند چگونه آن را در رژيم غذايي‌شان بگنجانند.

کد خبر: 3935

متخصصان در بررسي‌هاي جديد خود اظهار داشتند رژيم غذايي حاوي ميوه آووکادو مي‌تواند چربي‌هاي ناسالم را با نوع سالم و مفيد آن جايگزين کند.
«پني کريس – اترتون» نويسنده ارشد اين مطالعه از کميته تغذيه انجمن قلب آمريکا گفت: ميوه آووکادو به دليل بالا بودن قيمت آن در سبد خوراکي خانواده‌ها جاي زيادي ندارد همچنين بيشتر افراد نمي دانند چگونه آن را در رژيم غذايي‌شان بگنجانند.
در اين مطالعه 45 فرد سالم و بيمار مبتلا به اضافه وزن يا چاقي که 21 تا 70 سال سن داشتند سه رژيم غذايي کاهنده کلسترول را امتحان کردند. متخصصان پس از گذشت پنج هفته از شروع اين رژيم‌ها مشاهده کردند ميزان کلسترول بد خون در گروهي که از رژيم غذايي حاوي آووکادو مصرف کرده بودند کاهش چشمگير پيدا کرده است.
به گفته کريس اترتون لازم است روي رژيم غذايي که براي سلامت قلب افراد مناسب است توجه بيشتري شود و يکي از اين رژيم‌ها گنجاندن ميوه آووکادو و ديگر منابع خوراکي غني از چربي‌هاي مفيد است.

نظرات بینندگان

ارسال نظر