صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

خورشت «گل کلم»، غذاي خوشمزه ايراني

خورشت بعد از پختن نبايد زياد آب داشته باشد و کلمها زياد پخته و له شوند

کد خبر: 3857

آکا ايران/ چي لازم دارم؟
گوشت ماهيچه: 500 گرم بدون استخوان يا 750 گرم با استخوان
پياز سرخ کرده: 3 قاشق سوپخوري
گل کلم متوسط: يک عدد
آبليمو: 3 الي 4 قاشق سوپخوري
شکر: يک الي 2 قاشق سوپخوري
زعفران سائيده: يک قاشق چاشخوري
نمک و فلفل: به مقدار لازم

چه طوري بپزم؟
گوشت را به قطعات کوچک به اندازه يک گردو خرد کرده،مي شوئيم؛سپس آن را با پياز سرخ کرده، در ظرف مناسبي مي ريزيم و در ظرف را بسته روي حرارت ملايم قرار مي دهيم. گاهي آنرا بهم مي زنيم تا آب گوشت کشيده شود. ۲ ليوان آب داخل گوشت ريخته، صبر مي کنيم تا گوشت بپزد.
در صورتي که آب گوشت کشيده شد و به اندازه کافي پخته نشد،به آن کمي آب گرم اضافه مي نماييم. شکر و آبليمو و زعفران حل شده در آب جوش و يا رب گوجه فرنگي و قدري نمک و فلفل به گوشت مي زنيم. گلهاي کلم را به قطعات کوچک و به اندازه يک گردو خرد مي کنيم. بعد آنها را شسته،داخل گوشت مي ريزيم و بهم مي زنيم. در ظرف را مي گذاريم تا گلهاي کلم با حرارت ملايم بپزد. چاشني و نمک آن را چشيده،اندازه مي کنيم. يعني هر کش مطابق ميل خود مي تواند اين خورشت را ترش و شيرين کند؛ و آبليمو و شکر آن را کم و زياد نمايد.
خورشت بعد از پختن نبايد زياد آب داشته باشد و کلمها زياد پخته و له شوند

نظرات بینندگان

ارسال نظر