صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

شيريني ها/ کاپ کيک شکلاتي آلماني +عکس

بستني شکلاتي-گردويي يک پيمانه آرد کامل نصف قاشق چايخوري جوش‌شيرين ¼ قاشق چايخوري نمک 450 گرم شکلات شيرين ¼ پيمانه آب نصف پيمانه کره آب‌شده نصف پيمانه شکر

کد خبر: 3853

نون و نمک/ چي لازم دارم؟
بستني شکلاتي-گردويي
يک پيمانه آرد کامل
نصف قاشق چايخوري جوش‌شيرين
¼ قاشق چايخوري نمک
450 گرم شکلات شيرين
¼ پيمانه آب
نصف پيمانه کره آب‌شده
نصف پيمانه شکر
دو عدد تخم‌مرغ
نصف قاشق چايخوري وانيل
نصف پيمانه شير ترش
بستني کاراملي
2/3 پيمانه نارگيل رنده شده
چه طوري درست کنم؟
قالب‌هاي مافين را چرب کنيد و کنار بگذاريد. فر را با دماي 350 درجه فارنهايت گرم کنيد. در يک کاسه کوچک، آرد، جوش‌شيرين و نمک را با يکديگر مخلوط کنيد و آنها را کنار بگذاريد.
در يک قابلمه کوچک، شکلات و آب را با يکديگر مخلوط کنيد. آنها را روي حرارت ملايم حدود 10 دقيقه هم بزنيد تا شکلات آب شود.


در يک کاسه بزرگ، کره را با هم‌زن برقي هم بزنيد تا کمي نرم و سفيد شود. 30 ثانيه کافي است. تخم‌مرغ و وانيل را اضافه منيد. با سرعت زياد يک دقيقه هم بزنيد. مخلوط شکلات را اضافه کنيد و بعد، به تدريج آرد را اضافه کنيد و هم بزنيد. سرعت هم‌زن را کم کنيد و بقيه مراحل را با قاشق چوبي هم بزنيد.
سپس مواد را داخل قالب‌هاي مافين بريزيد و دوسوم آنها را پر کنيد.
قالب‌ها را به مدت 25 دقيقه داخل فر قرار دهيد. سپس از فر خارج کنيد و 10 دقيقه کنار بگذاريد تا خنک شوند.
پيش از سرو، روي آنها روکش بستني شکلات- گردويي قرار دهيد. روي آن نارگيل رنده شده بريزيد و در آخر، روکش بستني کاراملي را اضافه کنيد.
براي تهيه روکش بستني شکلات-گردويي، نيم‌ليتر بستني شکلاتي و ¾ پيمانه گردوي خرد شده نياز داريد. آنها را با يکديگر مخلوط کنيد و به مدت 4 تا 24 ساعت در يخچال قرار دهيد تا سفت شوند.

نظرات بینندگان

ارسال نظر