صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

«اشکنه» کشک يا همان قروتي، کالجوش، «کله جوش» +عکس

کد خبر: 3726

آشپزخونه نتي/ اين غذا در شهرهاي مختلف کشور به صورت محلي طبخ مي شده. واسه همين اسامي زيادي دارد. اشکنه را با تيليت کردن نان سرو کنيد.
چي لازم داريم؟
کشک : يک شيشه کوچک
نعنا خشک : به ميزان لازم
پياز : يک عدد
نان : يک برش (اندازه کف دست)
زردچوبه : به مقدار لازم
گردو : به مقدار دلخواه
چطوري درست کنيم؟
پيازها رو خرد کرده و سرخ کنيد سپس نعنا و زردچوبه را به آن اضافه کنيد و کمي تفت دهيد.
کشک را در ظرف جداگانه اي ريخته و آن را با آب رقيق کنيد.
سپس کشک را به پياز و نعنا که در حال سرخ شدن است،اضافه مي کنيم.نان را هم اضافه کنيد.
هم بزنيد تا جوش بيايد پس از اين که به غلظت مناسب رسيد.گردو را اضافه کنيد.
و بعد از چند دقيقه آماده سرو کردن است.


نکات :
+ موقع خوردن هم بايد نون ها رو تيکه تيکه کنيد بريزيد تو ظرف و بعدشم اشکنه رو بريزيد رو نونا . (شبيه آبگوشت خورده ميشه)
+ غذاي خوش خوراک و خوش مزه اي واسه وقتايي که عجله اي بخواين چيزي درست کنيد خوبه.
+ توي سرما هم که مسلما بيشتر مزه ميده.
+ کنارش پياز بذاريد که چاشني خوبيه واسش ، ترشي هم گزينه اي خوبيه .
+ بيشتر کشکا شورن واسه همين نمک نمي خواد بزنيد ولي قبل از سرو کردن تست کنيد اگه لازم بود بريزيد.
+ نوني که توش ميندازيم واسه لعاب دادنه.
+ دقيقا نمي دونم ماله کدوم مکانه ، چون اين غذا رو من تو تهرون ، مشهد و اصفهان ديدم واسه همينم اسماي زيادي داره.

نظرات بینندگان

ارسال نظر