صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 1

غذاي اصلي/ «پيراشکي» گوشت يک شام دلچسب +عکس

پيراشکي گوشت غذاي خوشمزه و مقوي است با خمير نان باگت و در ماکروويو تهيه کنيد ساده و سريع آماده ميشود. پيراشکي گوشت را با سس گوجه فرنگي سرو کنيد.

کد خبر: 3720

ديگچه/ پيراشکي گوشت غذاي خوشمزه و مقوي است با خمير نان باگت و در ماکروويو تهيه کنيد ساده و سريع آماده ميشود. پيراشکي گوشت را با سس گوجه فرنگي سرو کنيد.
مجموع مدت زمان: 1 ساعت
آماده سازي: 30 دقيقه
پخت: 30 دقيقه
تعداد سرو: 6 نفر
چي لازم داريم؟
مواد لازم براي خمير پيراشکي
نصف پيمانه شير
1.5 کيلو گرم خمير نان باگت
نصف پيمانه روغن
يک عدد تخم مرغ
يک قاشق غذا خوري پودر دارچين
مواد لازم براي پيراشکي گوشت
250 گرم گوشت چرخ کرده
300 گرم قارچ
3 قاشق غذا خوري پياز سرخ کرده
1 قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي
2 عدد فلفل دلمه اي
3 عدد سيب زميني متوسط
يک پيمانه جعفري خرد شده
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
دو قاشق غذا خوري زيره سياه
1 عدد تخم مرغ
کنجد به مقدار لازم
سس گوجه فرنگي به مقدار لازم
چطوري درست ميشه؟
براي تهيه پيراشکي گوشت ابتدا سيب زميني ها را پوست بگيريد و نگيني خرد کرده و سرخ کنيد. گوشت چرخ کرده را با پياز داغ تفت داده بعد از اضافه کردن نمک و فلفل و زردچوبه، قارچ ها را خرد کرده و داخل گوشت بريزيد و تفت دهيد. رب گوجه فرنگي را به مخلوط اضافه کنيد و در آخر جعفري و فلفل دلمه اي و زيره را داخل ماهيتابه بريزيد و بگذاريد کمي مخلوط پيراشکي گوشت بپزد.
بعد از خاموش کردن گاز، سيب زميني سرخ شده را به مخلوط پيراشکي گوشت اضافه کنيد، حالا مواد داخل پيراشکي گوشت آماده است.
طرز تهيه خمير پيراشکي
براي تهيه خمير پيراشکي ابتدا خمير نان باگت را ورز داده و سپس مواد خمير پيراشکي شامل شير، روغن، تخم مرغ و پودر دارچين را اضافه کنيد و خمير را خوب ورز دهيد.

به اندازه يک نارنگي از خميري که آماده کرده ايد برداشته و با وردنه روي آرد باز کنيد و روي قالب پيراشکي قرار داده و مواد پيراشکي گوشت را داخل خمير بريزيد. موقع درآوردن پيراشکي از قالب کمي دقت کنيد که خمير آسيب نبيند.
ماکروويو را با دماي ۲۲۰ درجه سانتيگراد و يا فر گاز را با دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد آماده کنيد، سيني فر را چرب کنيد و پيراشکي هاي گوشت را داخل سيني بچينيد.
يک عدد تخم مرغ را با چنگال هم بزنيد و يک قاشق غذا خوري روغن مايع اضافه کنيد و با قلم مو روي پيراشکي گوشت بماليد و کمي هم کنجد روي آنها بپاشيد.
چنانچه از ماکروويو استفاده مي کنيد سه پايه ماکروويو را داخل فر بگذاريد براي پخت پيراشکي مدت ۲۰ دقيقه و سپس گريل آنها ۸ دقيقه کافي است.

نظرات بینندگان

  • ronak

    | |

    خیلیرخوش مزه بود درست کردمم

ارسال نظر