صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

غذاي ملل/ ايتاليايي ها هم بادمجان شکم پر دارند+عکس

در دستور اصلي اين غذا از پنير پکورينو رومانو (Pecorino romano) استفاده شده که پنيري ايتاليايي و تهيه شده از شير گوسفند است و طعمي قويتر از پنير پارمزان دارد؛ ما اين پنير را با پنير پارمزان جايگزين کرديم. البته مي‌توانيد با پنير موتزارلاي خرد‌شده هم جايگزين کنيد.

کد خبر: 3673

برترين ها/ اردوري دلچسب با طعم و رايحه‌اي اشتها‌آور که مناسب گياه‌خواران است و سفره غذاي شما را رنگين‌تر مي‌کند.
در دستور اصلي اين غذا از پنير پکورينو رومانو (Pecorino romano) استفاده شده که پنيري ايتاليايي و تهيه شده از شير گوسفند است و طعمي قويتر از پنير پارمزان دارد؛ ما اين پنير را با پنير پارمزان جايگزين کرديم. البته مي‌توانيد با پنير موتزارلاي خرد‌شده هم جايگزين کنيد.
روش‌هاي مختلفي براي پخت بادمجان وجود دارد، وقتي بادمجان‌هاي تازه داريد اين غذاي گياهي و خوشمزه ايتاليايي را درست کنيد که طعم و عطر سبزيجات تازه شما را سرحال بياورد. اين بادنجان شکم پر يک اردور بسيار شيک و خوشمزه مي‌باشد که افزون برطعم خوبي که دارد، به سفره غذاي شما، زيبايي خاصي مي‌دهد.
اين بادمجان شکم‌پر همانطور که داغ و تازه از روي اجاق برداشته شده خوشمزه است ولي باز هم با سرد شدن از دهان نمي‌افتد و روز بعد هنوز هم مي‌توانيد از طعم فوق‌العاده آن لذت ببريد.
بادمجان به خودي خود کالري کمي دارد و سيستم گوارش را بهبود مي‌بخشد. براي تهيه بادمجان شکم پر ايتاليايي از بادمجان هاي با پوست سياه استفاده کنيد که طعم بهتري دارند.
چي لازم دارم:
بادمجان متوسط : 2 عدد
سير : 2 حبه بزرگ
گوجه‌فرنگي بزرگ : 2 عدد
جعفري تازه ساتوري‌شده : ¼ پيمانه
روغن زيتون : 5 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل : به ميزان لازم
خرده نان : ¾ پيمانه
پنير پارمزان : ½ پيمانه
آويشن خشک : ½ قاشق چايخوري

چه جوري درست ميشه:
1-فر را با دماي 185 درجه سانتيگراد روشن مي‌کنيم تا گرم شود.
2- بادنجان‌ها را مي‌شوييم و آنها را از طول نصف مي‌کنيم. با يک چاقوي تيز، روي هر نيمه بادمجان 6 برش ايجاد مي‌کنيم.
3- گوجه‌فرنگي را به صورت لايه‌هاي نازک خرد مي‌کنيم.
4- درون برشها را با برش‌هاي گوجه‌فرنگي، نيمي از پنير و مخلوط سير رنده‌شده و جعفري پر مي‌کنيم.
5- بادنجان‌هاي پر شده را با نمک و فلفل مزه‌دار مي‌کنيم و روي آنها روغن زيتون مي‌ريزيم. آنها را به مدت 30 دقيقه داخل فر داغ مي‌گذاريم تا بپزند و اگر چنگالي را داخل بادنجان‌ها فرو کنيم، نرم شده باشند و چنگال راحت در آن فرو رود.
6- در يک کاسه متوسط، خرده‌هاي نان، نيمي ديگر از پنير پارمزان، آويشن، 2 قاشق چايخوري روغن زيتون و کمي نمک و فلفل مي‌ريزيم و آنها را با هم مخلوط مي‌کنيم. سپس آنها را روي بادنجان‌ها مي‌ريزيم و باز آنها را داخل فر مي‌گذاريم تا لايه رويي آنها کمي قهوه‌اي شود. سپس آن را از فر خارج مي‌کنيم و داغ، سرو مي‌کنيم.

نظرات بینندگان

ارسال نظر