صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

شيريني ها/ ميني کيک خرما؛ کيک لطيف و لذيذ براي مهماني عصر

کد خبر: 3650

چاشنيک/ چي لازم دارم:
آرد : 325 گرم
تخم مرغ : 3 عدد
ماست : 60 ميلي ليتر (1/4 ليوان)
شکر : 150 گرم
خرماي هسته گرفته : 250 گرم
کره : 100 گرم
بکينگ پودر : 2 قاشق چايخوري
روغن مايع : 4 قاشق سوپخوري
پودر دارچين : 1/2 قاشق چايخوري
آب سرد : 5 قاشق سوپخوري


چطور بپزم:
خرما را هسته گرفته و خرد کنيد.
آرد و بکينگ پودر را داخل کاسه اي گود 3 بار الک کنيد، سپس شکر و دارچين را روي آن بريزيد و با هم مخلوط کنيد.
در کاسه اي ديگر که بهتر است استيل باشد، کره را ذوب کنيد، ماست و روغن مايع را با آن مخلوط کنيد.
تخم مرغ ها را يکي يکي به مايه اضافه کنيد و پس از ريختن هر کدام با همزن مفتولي به هم بزنيد تا مايه يکدست شود.
وسط مواد خشک را گود کنيد و مايه حاصل و خرما را به آن اضافه کنيد. با ليسک مخلوط و با همزن برقي به هم بزنيد تا تمام مواد به خوبي با هم مخلوط و يکدست شوند.
قالب مخصوص ميني لوف را چرب و حدود 3/2 از حجم قالب را با مايه پر کنيد و بين 45 تا 60 دقيقه روي پنجره وسط فر که از 15 دقيقه قبل با حرارت 180 درجه سانتيگراد گرم شده بپزيد.
پس از پخت و خنک شدن ميني لوف ها را با پودر قند تزئين کنيد.

نظرات بینندگان

ارسال نظر