صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

«قيمه» را به سبک کرمانشاهي ها بپزيد

کد خبر: 3629

آخرين خبر/ کيا بخورن:
طبع زرشک گرم وخشک است. دانشمندان پي بردند که زرشک در واقع خواص آنتي بيوتيکي دارد. زرشکها باعث پايين آوردن تب، کاهش تورم و فشار خون شده و به تنظيم ضربان قلب و انقباض عضلات قلب کمک مي کنند. اشکال موجود زرشک در شکل چاي، کپسول، عصاره ها، مايع يا تنتورها و يا پماد موضعي عرضه ميشود. زرشک مي تواند احساس سرحال بودن به شما دهد و شما را از ساير معالجات نجات دهد. همچنين، ميزان مقاومت به آنتي بيوتيکها رو به افزايش است.
چي لازم دارم:
گوشت گوساله : 500 گرم
زرشک : 50 گرم
خلال بادام : 100 گرم
پيازمتوسط : يک عدد
نمک و فلفل : به ميزان لازم
روغن براي سرخ‌کردن : دو قاشق غذاخوري
شکر : يک قاشق غذاخوري
زعفران : نصف قاشق چايخوري
ليمو عماني : چهار عدد

چطور بپزم:
پياز را خرد کرده، با کمي روغن تفت دهيد. در همين حالت رب را هم اضافه کنيد.
گوشت را قيمه‌اي خود و به مواد اضافه کنيد.
همه مواد را کمي تفت دهيد، پس از آن دو ليوان آب اضافه کنيد تا جوش بيايد. بعد از جوش آمدن خورشت، شعله را کم کنيد و بگذاريد به مدت يک ساعت آرام بپزد.
خلال بادام را اضافه کنيد. بعد از 10 دقيقه ليمو عماني‌ها را با چنگال سوراخ کرده و در خورش بيندازيد و اجازه دهيد خورش به مدت يک ساعت ديگر با شعله کم بپزد.
زرشک را شسته با کمي روغن (ترجيحا روغن حيواني) و شکر تفت دهيد. در پايان به همراه زعفران به خورشت اضافه کنيد؛ خورشت را پنج دقيقه با حرارت ملايم روي شعله نگه داريد.

نظرات بینندگان

ارسال نظر