صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

غذاي اصلي/ خورش آلوچه و ماهي ترش و ملس

کد خبر: 3614

برترين ها/ چي لازم دارم:
آلوچه 1پيمانه (برقاني)
رب گوجه فرنگي 1قاشق غذاخوري
شکر 2 قاشق غذاخوري
رب انار 2 قاشق غذاخوري
نمک به ميزان لازم
فلفل و دارچين به مقدار دلخواه
پياز 1 عدد
روغن به ميزان لازم
ماهي 200گرم (فيله شده و بدون استخوان)
آب به ميزان لازم
آرد دو قاشق
سير چند حبه

چطور بپزم:
1. ابتدا آلوچه را در کمي آب خيس کنيد. پياز را خرد کرده و در مقداري روغن يا کره تفت دهيد و زردچوبه و رب گوجه فرنگي را اضافه کنيد و کمي تفت دهيد تا عطر ادويه به مشام برسد.
2. آلوچه را با آبش اضافه کرده و سپس در صورت نياز آب اضافه کنيد تا روي آلوچه را بگيرد. سپس حرارت را کم کنيد تا آلوچه‌ها خوب له شوند و جا بيفتند.
3. ماهي را به صورت مکعب‌ خرد کرده و در آردي که با فلفل، زردچوبه، دارچين، پودر سير و نمک مخلوط شده است بغلطانيد و در کمي روغن سرخ کنيد.
4. در انتها آلوچه‌ها را با قاشق له کرده و سپس رب انار و شکر را بيفزاييد. پس از آن که خورش جا افتاد و به روغن نشست، آن را در ظرف کشيده و ماهي سرخ شده را روي آن قرار دهيد.
نکات:
1) اگر دوست داريد ماهي را در آرد سوخاري بغلتانيد تا خوشمزه تر شود.
2) بهتر است ماهي را قبل از پخت با آبليمو و ساير مواد طعم دار کنيد.
3) در اين غذا به جاي ماهي مي‌توان از فيله مرغ هم استفاده کرد.
4) در صورت تمايل شکر را از مواد اوليه حذف کرده و به خورش ابليمو اضافه کنيد.

نظرات بینندگان

ارسال نظر