صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

با دنده کباب «شيشليک» را دور بزنيد

با دنده کباب «شيشليک» را دور بزنيد

کد خبر: 3590

آشپز آنلاين/ چي لازم دارم:
دنده گوسفندي : يک کيلوگرم
پياز: 2 عدد ( ريز خرد شده)
سير : يک حبه ( پوست کنده)
فلفل سياه : يک دوم قاشق چايخوري
سماق : يک و نيم قاشق چايخوري
رب گوجه فرنگي : نصف قاشق سوپخوري
روغن زيتون : 3 قاشق سوپخوري
چطور بپزم:


دنده گوسفندي را مي‌توانيد به صورت رديفي گريل گنيد يا اگر توري مخصوص گريل در احتيار نداريد، در ابعاد 10*15 سانتي متر خرد کنيد. چربي‌هاي اضافه آن را بگيريد.
پياز را در کاسه گودي بريزيد.
سير را له کنيد و با فلفل سياه ، نيمي از سماق ، رب گوجه فرنگي و روغن زيتون و مقدار کمي نمک را به پياز اضافه کرده، مخلوط کنيد.
سپس گوشت را در کاسه بريزيد و با دست کاملا مخلوط کنيد تا تمام قسمتهاي گوشت به اين مايع آغشته شود.
مايع را به مدت 12 ساعت در يخچال قرار دهيد تا گوشت نرم و مزه دار شود.
کباب را به سيخ بکشيد و روي کباب پز با حرارت ملايم کباب کنيد تا رنگ آن قرمز قهوه اي شده، کاملا بپزد.
کباب را با دورچين آن سرو کنيد.
در آخر باقي مانده سماق را روي آن بپاشيد.

نظرات بینندگان

ارسال نظر