صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

دلمه کلم ساده را از هلندي ها دلمه ياد بگيريد

کلم‌ برگ سفيد و قرمز : 2 عدد آب گوشت : 2 ليوان گوشت چرخ‌کرده : 400 گرم کره : 50 گرم خرده‌هاي نان ساندويچ : 80 گرم پياز سرخ شده : 2 قاشق غذاخوري نمک و فلفل : به ميزان لازم

کد خبر: 3517

چاشنيک/ چي لازم دارم:
کلم‌ برگ سفيد و قرمز : 2 عدد
آب گوشت : 2 ليوان
گوشت چرخ‌کرده : 400 گرم
کره : 50 گرم
خرده‌هاي نان ساندويچ : 80 گرم
پياز سرخ شده : 2 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل : به ميزان لازم


چطور بپزم:
کلم‌برگ‌ها را به مدت 10 دقيقه در آب‌جوش و نمک قرار دهيد تا نرم شوند. سپس برگ‌ها را به آرامي و با دقت جدا کنيد و در آبکش بگذاريد تا آب آن کشيده شود.
گوشت چرخ‌کرده را با پياز داغ تفت دهيد و به آن نمک و فلفل بيفزاييد. در نهايت خرده‌هاي وسط نان ساندويچي را به گوشت‌ چرخ‌کرده اضافه کنيد، هم بزنيد و به آن نمک و فلفل اضافه کنيد.
درون هر برگي يک تا دو قاشق گوشت چرخ‌کرده بريزيد و به آرامي بپيچيد و در يک سبد فلزي قرار دهيد.
سبد را درون قابلمه‌اي بگذاريد و مقدار آب‌گوشت و کره در قابلمه بريزيد و بگذاريد به جوش آيد.
سپس حرارت را کم کنيد و در قابلمه را محکم روي دلمه‌ها قرار دهيد تا باز نشوند دلمه‌ها بعد از نيم‌ساعت کاملا پخته مي‌شوند.

نظرات بینندگان

ارسال نظر