صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

غذاي اصلي/ «خورشت مرغ» و زيتون براي ناهار امروز+عکس

مرغ - ۵۰۰گرم * پياز متوسط - يک عدد * سير - ۴حبه * پودر زيره سياه - يک قاشق چاي خوري * زردچوبه - يک دوم قاشق مرباخوري * روغن زيتون بي بو - ۵۰گرم * آب مرغ يا گوشت - يک ليوان * فلفل دلمه اي رنگي - هر کدام يک عدد( در صورت تمايل) * زيتون بدون هسته - ۱۰عدد * آبليمو - ۳قاشق غذاخوري * ليموترش حلقه شده - ۲عدد

کد خبر: 3412

خراسان/ چي لازم دارم:
* مرغ - ۵۰۰گرم
* پياز متوسط - يک عدد
* سير - ۴حبه * پودر زيره سياه - يک قاشق چاي خوري
* زردچوبه - يک دوم قاشق مرباخوري
* روغن زيتون بي بو - ۵۰گرم
* آب مرغ يا گوشت - يک ليوان
* فلفل دلمه اي رنگي - هر کدام يک عدد( در صورت تمايل) * زيتون بدون هسته - ۱۰عدد
* آبليمو - ۳قاشق غذاخوري * ليموترش حلقه شده - ۲عدد
* پودر فلفل قرمز - کمي
* زعفران حل شده - ۳قاشق غذاخوري
* جعفري خرد شده - ۲تا۳ قاشق غذاخوري

چطوري درست کنم:
* براي تهيه عصاره مرغ يا گوشت ۵ تا ۱۰کيلوگرم استخوان مرغ يا استخوان گوسفند را مي شوييم، داخل قابلمه مي ريزيم و به آن آب اضافه مي کنيم و مي گذاريم بجوشد. کف روي ظرف را مي گيريم، بعد هويج، فلفل دلمه اي، پياز، سير، برگ هاي کرفس و برگ تره فرنگي (هر کدام که در دسترس بود) اضافه مي کنيم. اين مواد را ۵ تا ۶ ساعت روي حرارت مي گذاريم و سپس صاف مي کنيم.
* وقتي عصاره ژله مانند شد، روغن روي آن را جمع مي کنيم و ژله را بسته بندي مي کنيم و داخل فريزر قرار مي دهيم که هر وقت لازم شد از آن استفاده کنيم.
* ظرف را روي حرارت مي گذاريم، روغن زيتون را مي ريزيم، روغن نبايد زياد تفت داده شود.
* سير و پياز خرد شده را داخل روغن مي ريزيم و تفت مي دهيم تا کمي سبک شود، اگر پياز زياد تفت داده شود، رنگ خورشت عوض مي شود.
* مرغ را به مواد اضافه مي کنيم.

مي توان از فيله مرغ يا ماهيچه‌هم استفاده کرد.
* اگر به خورشت آب کمي اضافه کنيم و روي شعله کم آن ها را دم کنيم، خيلي خوشمزه تر خواهد شد و باعث مي شود بخار جمع شده روي ظرف داخل خورشت نريزد و تيره و بدمزه نشود.
* فلفل دلمه اي و زيتون ها را اضافه مي کنيم و هسته ليمو را در مي آوريم و آن ها را حلقه حلقه و به مواد اضافه مي کنيم.
آب ليمو و زردچوبه را هم اضافه مي کنيم و مي گذاريم بپزد.
* در آخر ۱۰دقيقه مانده به سرو غذا، پودر زيره سياه و زعفران و جعفري اضافه مي کنيم. اگر زيره زياد بجوشد خيلي تيره مي شود و طعم تلخي به غذا مي دهد.

نظرات بینندگان

ارسال نظر