صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

غذاي ملل/ طرز تهيه «پامپاتينو» + عکس

ابتدا تمامي مواد دسته اول را با هم مخلوط کرده و ورز مي‌دهيم تا جايي که مايه يک‌دستي حاصل شود. از مايه گلوله‌هايي به اندازه يک گردو درست کرده و داخل روغن داغ با حرارت متوسط شناور و سرخ مي‌کنيم.

کد خبر: 3404

برترين ها/ چي لازم دارم:
مواد لازم دسته اول:
گوشت چرخ‌کرده: 300 گرم
آرد سوخاري: 50 گرم
پياز رنده شده: يک عدد
فلفل دلمه‌اي ساطوري شده: نصف يک عدد
کاري زرد: يک‌دوم قاشق چاي‌خوري
تخم مرغ: يک عدد
نمک و فلفل سياه: به ميزان لازم
زردچوبه: يک قاشق غذاخوري

مواد لازم دسته دوم:
بادمجان سرخ‌شده: 20 حلقه
پنير لبنه: 200 گرم
سبزي خوردن خرد شده: يک ليوان
پودر پنير پارمزان: 30 گرم

چطوري درست کنم:
1. ابتدا تمامي مواد دسته اول را با هم مخلوط کرده و ورز مي‌دهيم تا جايي که مايه يک‌دستي حاصل شود. از مايه گلوله‌هايي به اندازه يک گردو درست کرده و داخل روغن داغ با حرارت متوسط شناور و سرخ مي‌کنيم.
2. پنير‌ها را با سبزي مخلوط کرده، داخل کيسه قيف مي‌ريزيم و روي بادمجان‌ها به شکل حلقه‌اي فرم مي‌دهيم. ميان هر حلقه پنيري يک گلوله گوشتي قرار مي‌دهيم و در صورت دلخواه روي پامپاتينو‌ها را با ورق طلا تزيين مي‌کنيم.
3. پامپاتينو چند ساعت در دماي محيط و روي ميز ماندگاري دارد و احتياجي به گرم کردن ندارد. در صورت تمايل پاشيدن نمک و فلفل به بادمجان‌ها فراموش نشود.

نظرات بینندگان

ارسال نظر