صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

غذاي اصلي/ خورش "پيچاق قيمه" غذاي اردبيل

گوشت 300 گرم . خلال بادام 100 گرم . پياز 2 عدد . رب گوجه فرنگي 2 قاشق غذاخوري آبليمو 2 قاشق غذاخوري . تخم مرغ مقدار لازم . نمک.فلفل.دارچين مقدار لازم

کد خبر: 3314

ايران کوک/ چي لازم دارم:
گوشت 300 گرم . خلال بادام 100 گرم . پياز 2 عدد . رب گوجه فرنگي 2 قاشق غذاخوري
آبليمو 2 قاشق غذاخوري . تخم مرغ مقدار لازم . نمک.فلفل.دارچين مقدار لازم

چطوري درست کنم:
پيازها را ريز خرد کنيد سپس در مقداري روغن تفت دهيد تا نرم شوند ، گوشت ها را بصورت نوارهاي باريک خرد کنيد سپس به پيازها اضافه نمائيد ، کمي تفت دهيد تا رنگ گوشت تغيير کند.
پس از اينکه رنگ گوشت تغيير کرد مقداري دارچين ، رب گوجه فرنگي ، ابليمو و خلال بادام را اضافه کنيد و چند دقيقه تفت دهيد سپس چند ليوان آب جوش اضافه کنيد و با حرارت ملايم اجازه دهيد خورش جا بيفتد.
در انتهاي پخت نمک و فلفل را اندازه کنيد ، وقتي خورش به روغن افتاد آن را در ظرف مناسب بريزيد و روي آن چند تخم مرغ نيمرو کنيد و قرار دهيد سپس بهمراه برنج سرو کنيد.

نظرات بینندگان

ارسال نظر