صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

تغذيه/ نوشابه مانع جذب کلسيم و عامل پوکي استخوان است

مسعود کيمياگر ترکيبات بکار رفته در نوشابه را مانع جذب کلسيم از طريق دستگاه گوارش دانست. وي گفت: ترکيباتي مانند اسيد فسفريک که در نوشابه‌ها استفاده مي‌شود، مانع جذب کلسيم از طريق دستگاه گوارش مي‌شود.

کد خبر: 3215

فارس/ مسعود کيمياگر ترکيبات بکار رفته در نوشابه را مانع جذب کلسيم از طريق دستگاه گوارش دانست.
وي گفت: ترکيباتي مانند اسيد فسفريک که در نوشابه‌ها استفاده مي‌شود، مانع جذب کلسيم از طريق دستگاه گوارش مي‌شود.
اين متخصص تغذيه ادامه داد: کسانيکه عادت به خوردن هر روزه نوشابه دارند، جذب کلسيم در بدنشان کم شده و در دراز مدت دچار پوکي استخوان مي‌شوند.
وي تاکيد کرد: ما نمي‌گوييم خوردن هفته‌اي يک نوشابه موجب پوکي استخوان مي‌شود، بلکه در مورد عادات غذايي صحبت مي‌کنيم.
کيمياگر ادامه داد: کسانيکه هر روز نوشابه مصرف مي‌کنند در دراز مدت دچار پوکي استخوان مي‌شوند البته اين به نوع تغذيه و تحرک افراد نيز بستگي دارد.
به گفته وي، از ميان نوشابه‌هاي موجود در بازار، نوع بي رنگ آن بهتر از انواع رنگي است چرا که ترکيبات اعتيادآور مانند کافئين در آن به کار نرفته است.

نظرات بینندگان

ارسال نظر